Big Brother VIP është kthyer pa diskutim në qendër të vëmendjes së mediave rozë.

Dinamika që po krijojnë personazhet VIP brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ka bërë që shumica prej tyre të komentohen me të madhe në rrjetet sociale.

Në mbrëmjen e spektaklit të martën është diskutuar për afrimitetin që kanë treguar mes vete këngëtarja Fifi dhe ish-futbollisti Granit Cana.

Foto: Top Channel

Të dy banorët kanë kaluar shumë kohë me njëri-tjetrin në shtëpi, gjersa edhe flenë me krevate pranë e pranë njëri-tjetrin.

Të martën, dyshja diskutuan bashkë me opinionistët e programit për atë se çfarë është duke ndodhur mes tyre, duke cekur se fillimisht kanë qenë miq aq të mirë sa që e kanë thërritur njëri-tjetrin “vëlla e motër”.

Foto: Top Channel

Mirëpo gjërat mes dyshes duket se kanë shkuar edhe më tej dhe këtë e pranuan vet FIfi me Granitin në dhomën e rrëfimit, duke thënë se do t’ia lënë kohës, por që kanë simpati për njëri-tjetrin dhe ndjejnë sikur ka shkëndija mes tyre.

Më pas atyre iu është transmetuar klipi me pamjet e asaj se çfarë të tjerët kanë thënë për ta dhe pasi kanë dëgjuar rrëfimet e të tjerëve, Fifi ka pasur një debat me disa prej banorëve, duke u sugjeruar të mos komentojnë duke parashikuar atë që do të ndodhë mes tyre. /Telegrafi/

* BIG Brother VIP Albania mund ta ndiqni ekskluzivisht në platformën IPKO, në dy kanale HD, të dedikuara posaçërisht për të ndjekur banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, 24/7, pa pagesë shtesë, të numëruara 30 dhe 31 në listën e kanaleve, si dhe përmbledhjen javore në kanalin TOP Channel.