Për të kjo është legjislatura e parë si deputet i Kuvendit të Kosovës, e ndoshta kjo ka bërë që deputeti i LDK-së Bardhyl Meta të mos jetë edhe aq i zëshëm.

Por për zë njihet bashkëshortja e tij Adelina Thaçi, me të cilën ka kohë që është martuar dhe tani janë bërë edhe prindër, shkruan Magazina.al

Adelina si duket ju ka përkushtuar shumë familjës së saj, pasi të bërit nënë e ka larguar atë nga skena tash e një kohë.

bardhyl 1

bardhyl 2

bardhyl 3