Nga 21 tetori, në Cineplexx do të fillojnë të shfaqen 2 super-filma të rinj, dhe një nga ta është prej filmave më të përfolur këtë vit.

Nga data 21 tetor, në Cineplexx do të keni mundësi t’i shihni disa nga premierat më të fundit botërore. Filmi më i pritur i kësaj jave është super-filmi Dune, me një kast super-aktorësh, nën regjinë e Denis Villenueve.

Detajet e të dy filmave që do të fillojnë të shfaqen këtë javë mund t’i gjeni më poshtë:


1) Dune

Përshtatja e romanit të trilluar shkencor të Frank Herbert, për djalin e një familje fisnike, të cilës iu besua mbrojtja e pasurisë më të vlefshme dhe elementit më jetësor në galaktikë. Në regji të filmit është regjisori i mirënjohur Denis Villenueve, ndërsa kasti i aktorëve përfshin disa nga emrat më të njohur të industrisë, përfshirë këtu Timothee Chalamet, Jason Mamoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, e të tjerë.

2) Ron’s Gone Wrong

Historia e Barney, një gjimnazist i çuditshëm dhe Ron, pajisja e tij e re folëse në këmbë, e lidhur në mënyrë dixhitale. Mosfunksionimet e Ronit të vendosura në sfondin e epokës së mediave sociale i nisin ata në një udhëtim për të mësuar rreth miqësisë së vërtetë.

Biletat për këta filma mund t’i blini çdo ditë prej orës 14:00 në Cineplexx, ose përmes aplikacionit Cineplexx KS. Më shumë informata rreth filmave mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.