Drake dhe J. Cole vazhdojnë që të punojnë së bashku.

Gjatë ndalesës së fundit të turneut “Assassination Vacation Tour” të enjtën, Drizzy solli reperin e njohur nga Karolina e Veriut për të performuar projektin e tij “Middle Child”.

Mbi 20 mijë adhurues në Lonër mirëpritën ambasadorin e ri të Pumas, i cili u shfaq në veshje të brendit me të cilin sapo kishte nënshkruar.

Pas setit të ri befasues, Drake lëvdoi mikun e tij të vjetër.

“Unë dua që të bëni zhurmë sa më shumë për vëllain tim nga Karolina e Veriut, ai erdhi këtu për të qenë sonte bashkë me ju. Një prej më të mirëve në histori”, u shpreh Darke në prezantim të J. Cole. /Telegrafi/