Shfaqjet, vendimet, por edhe e gjithë jeta e personave të famshëm gjykohet nga publiku.

Për këtë arsye, shumë yje përpiqen që të fshehin disa detaje nga mediat dhe fansat e tyre besnik.

E para gjë që bie në sy është shkëlqimi në Hollywood, më pas edhe magjia dhe lavdia dhe krijohet përshtypja se jeta e të famshmëve është një ëndërr e vërtetë.

Megjithatë, siç ndodh, prapa skenave dhe përtej syve të publikut, disa gjëra të aktorëve, këngëtarëve, modeleve janë aq bukur të fshehur, sa që vështirë është të zbulohen.

Kështu, për shembull, Brad Pit u përpoq të fshihte nga e gjithë bota se për një kohë të shkurtër kishte punuar edhe si shofer i striptizerkave. Pas shfaqjeve, ai mblidhte veshjet e tyre.

Një tjetër rrëfim i pazakontë ka aktori i famshëm Danny DeVito. Kolegu i Bradit punonte si  floktar në morg, ku padyshim se nuk dëshironte të fliste për këtë periudhë të jetës së tij.

Jack Nicholson gjithashtu përjetoi dramë të vërtetë dhe momente të vështira në vitin e 37-të të lindjes. Gjatë rritjes, ai jetoi me nënën dhe motrën, për të zbuluar më vonë se “nënën e vërtetë” e kishte gjyshe ndërsa motra e tij ishte nëna biologjike. /Telegrafi/