Producenti i famshëm, Simon Cowell, ka bërë të ditur se ka humbur plot 27 kilogramë prej se i është nënshtruar ndryshimit në mënyrën e jetesës dhe të ushqyerit.

Në muajt e fundit është vërejtur ndryshim i madh në fizikun e 60-vjeçarit, i cili duket gjithnjë e më i hollë.

Ndërsa e gjithë kjo ka ndodhur falë një rutine të shëndetshme që e ka vazhduar edhe gjatë izolimit me të dashurën Lauren Silverman dhe dalin gjashtëvjeçar, Eric.

(Foto: Amy Sussman/Getty Images/Guliver)

Anëtari i jurisë së shumë spektakleve për talentë, në veçanti të ‘Britain’s Got Talent’ ka adoptuar një dietë të shëndetshme vegane dhe në këtë mënyrë ka humbur në peshë.

“Mendoj që prej se e kam filluar këtë dietë, para një viti, kam humbur 27 kilogramë”, ka thënë Simon gjatë një prononcimi për Terri Seymour në Extra.

Ai ka pranuar se e ka pasur më të lehtë që ta zbatojë rutinën e dietës, e sidomos të ushtrimeve, gjatë periudhës së izolimit si pasojë e pandemisë globale të coronavirusit. /Telegrafi/

View this post on Instagram

Hello everyone. I wanted to share something exciting my son Eric and I have been working on. I would like to introduce to you #WISHFITS. To begin with, we have announced a seven book deal with @hachettekids today. WISHFIT is a world where the most unusual animals exist. The WISHFITS are magical, unusual and have evolved in a weird and wonderful way, combining two different species to form hybrid animals with very distinct characteristics! Some of Eric’s favourite WISHFITS include the DAT (dog/cat) the COG (cat/dog), the SNOG (snail/dog – the enthusiasm of a dog at the speed of a snail), the PEEP (pig/sheep) the CHUG (cheetah/slug – the slowest cat in the world), the HIPPOROO (hippo/kangaroo), the CHIMPANPOO (chimpanzee/poodle), the POLARBAT (polarbear/bat), the CROCOPUSS (crocodile/cat), the SHIGER (sheep/tiger – the most nervous cat in the world), the SPIKEY (spider/donkey) and many, many more. To be able to write a series of books with my son Eric has been magical. This idea was inspired 3 years ago by a very special friend of ours who runs a Children’s Hospice charity. I told her one evening about some of the funny animals my son Eric and I would invent, starting with the Cog and the Dat. And how every evening the two of us would think of the most unlikely animal we would like to have as a pet. She loved this idea so much she encouraged me to turn this into a book series. I then met with an amazing company called @tongalteam who have a global community of creators. We loved the idea of thousands of creative people being part of the development of our idea. I am thrilled to be working with Hachette, an amazing publishing house. They shared our passion and enthusiasm from the moment we told them about WISHFITS.
 Two of the children’s charities I work closely with will benefit from profits of WISHFITS, @sschospices and @togetherforshortlives. Simon PS. My gut feeling is that some of these WISHFITS actually exist…somewhere!

A post shared by @ simoncowell on Feb 24, 2020 at 9:05am PST