COOP ofron produkte ushqimore 100% evropiane dhe me vlera të larta. Ka shumë arsye pse këto ushqime pëlqehen nga njerëz që konsumojnë produkte të shijshme dhe, njëkohësisht, të shëndetshme.

Produktet COOP janë lehtë të dallueshme nga produktet tjera për shkak të vlerave që ofrojnë. COOP kujdeset që produktet e tyre të kenë vlera, duke u fokusuar në përbërës natyral dhe në kontrolle rigoroze të cilësisë.Vlerat e tyre fillojnë nga efekti pozitiv që kanë në shëndetin tonë, në shijen që ofrojnë e deri te transparenca në përbërje.

Produktet nga COOP janë të shëndetshme falë mënyrës sesi prodhohen dhe përbërësve të tyre. Këto produkte janë plotësisht natyrale dhe nuk janë të modifikuara gjenetikisht e as të trajtuara pas korrjes. Kjo nënkupton se produktet e tilla janë zgjedhja e përkryer për një jetë të shëndetshme. Produktet COOP nuk përmbajnë vaj palme, gluten ose laktozë, të cilat janë shumë të dëmshme për shëndetin tonë dhe shkaktojnë sëmundje të ndryshme. Në anën tjetër, këto ushqime janë shumë të shijshme. Shija natyrale e produkteve ushqimore sigurohet përmes testimeve të vazhdueshme dhe të sakta të shijes dhe të cilësisë së tyre.

COOP kujdeset që të jenë shumë transparent me konsumatorët rreth produkteve dhe përmbajtjes së tyre. Në këtë mënyrë, ne jemi të sigurt se produktet që blejmë janë të cilësisë së lartë dhe na ofrojnë mundësinë të zgjedhim vetëm produktet më të mira për ne.

Produktet COOP janë të sigurta për konsumim fal kontrollove rigoroze që u bëhen produkteve që nga korrja e deri te arritja e produktit në market, kontrolle të cilat nuk u bëhen produkteve tjera. Këto produkte cilësohen më të sigurtat dhe njihen se sjellin shije origjinale italiane në Kosovë dhe në mbarë Evropën. Këto produkte i gjeni në supermarketet Super Viva në mbarë Kosovën.

Artikull i sponsoruar