Keanu Reeves rikthehet në kapitullin e tretë të trilogjisë “JohnWick” me më shumë aksion se sa që kemi parë ndonjëherë.

Për këtë premierë me 16 maj, Cineplexx organizon eventin“ActionNight” me aktivitete dhe shpërblime te ndryshme!

Ngjarja e filmit vazhdon disa minuta pas pjesës së dytë ku JohnWick është në arrati pas vrasjes së një prej anëtarëve të Shoqërisë Ndërkombëtare të Vrasësve, dhe me një shumë prej 14 milion dollarësh të vënë për kokën e tij, ai është në shënjestrën e shumë vrasësve me pagese. Kapitulli i tretë është emëruar Parabellum me kuptimin “Nëse doni paqe, përgatituni për luftë” dhe askush nuk mund të përgatitet për luftë me mirë se sa JohnWick. Ky super-aksion është vlerësuar me 98% nga faqja e kritikëve të filmave RottenTomatoes.

Përveç premierës botërore të këtij filmi, i cili do të mbahet me 16 maj prej orës 19:00, do të ketë shumë shpërblime si:

5x Gift Cards me vlerë 50€ nga AVVA
5x Gift Cards me vlerë 50€ nga GARDA Shoes
4x kuleta #POLICE nga EMO
Shumëshpërblimenga Reload Arms
Si dheprodukteFalasngaORBICO dhe EBC Cosmetics

Për me shumë Cineplexx në bashkëpunim me RaiffeisenBank Kosova sjell një super ofertë për biletat e këtij filmi. Për çdo biletë që paguani me Gold dhe BonusCards, merrni 1 tjetër FALAS.

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:30 në Cineplexx. Për më shumë rreth orareve te eventit mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.