Edicioni i 40-të i ‘Golden Raspberry Awards’ apo siç njihet ‘Razzie Awards’, i ka publikuar nominimet për filmat dhe aktorët më të këqij të vitit.

“Cats”, “Tyler Perry’s A Madea Family Funeral”, “Rambo: Last Blood”, versioni i ri i “Hellboy” e “The Haunting of Sharon Tate” – udhëheqin nominimet.

Në kategorinë e aktorit më të keq, konkurrenca është ndërmjet emrave të njohur të Hollywoodit, si James Franco, Matthew McConaughey, Sylvester Stallone e John Travolta.

‘Oscars 2020’, çfarë duhet të dini ‘Oscars 2020’, çfarë duhet të dini

Më poshtë lista e plotë e të nominuarve:

Filmi më i keq
“Cats”
“The Fanatic”
“The Haunting of Sharon Tate”
“A Madea Family Funeral”
“Rambo: Last Blood”

Reklama

Aktori më i keq
James Franco / “Zeroville”
David Harbour / “Hellboy” (2019)
Matthew McConaughey / “Serenity”
Sylvester Stallone / “Rambo: Last Blood”
John Travolta / “The Fanatic” & “Trading Paint”

Reklama

Aktorja më e keqe
Hilary Duff / “The Haunting of Sharon Tate”
Anne Hathaway / “The Hustle” & “Serenity”
Francesca Hayward / “Cats”
Tyler Perry (as Madea)/ “A Madea Family Funeral”
Rebel Wilson / “The Hustle”

Aktorja më e keqe në rol dytësor
Jessica Chastain / “Dark Phoenix”
Cassi Davis / “A Madea Family Funeral”
Judi Dench / “Cats”
Fenessa Pineda / “Rambo: First Blood”
Rebel Wilson / “Cats”

Reklama

Aktori më i keq në rol dytësor
James Corden / “Cats”
Tyler Perry (as Joe) / “A Madea Family Funeral”
Tyler Perry(as Uncle Heathrow) / “A Madea Family Funeral ”
Seth Rogen / “Zeroville”
Bruce Willis / “Glass”

Kombinimi më i keq në ekran
Any Two Half-Feline/Half-Human Hairballs / “Cats”
Jason Derulo & His CGI-Neutered “Bulge” / “Cats”
Tyler Perry & Tyler Perry (or Tyler Perry) “A Madea Family Funeral”
Sylvester Stallone & His Impotent Rage / “Rambo: Last Blood”
John Travolta & Any Screenplay He Accepts

Reklama

Regjisori më i keq
Fred Durst / “The Fanatic”
James Franco / “Zeroville”
Adrian Grunberg / “Rambo: Last Blood”
Tom Hooper / “Cats”
Neil Marshall / “Hellboy” (2019)

Reklama

Skenari më i keq
“Cats” / Screenplay by Lee Hall and Tom Hooper
“The Haunting of Sharon Tate” / Written by Daniel Farrands
“Hellboy” (2019) Screenplay by Andrew Cosby
“A Madea Family Funeral” / Written by Tyler Perry
“Rambo: Last Blood” / Screenplay by Matthew Cirulnick and Sylvester Stallone

Ribërja ose vazhdimi më i keq
“Dark Phoenix”
“Godzilla: King of the Monsters”
“Hellboy” (2019)
“A Madea Family Funeral”
“Rambo: Last Blood”

Mosrespektimi më i pakujdesshëm i jetës njerëzore dhe pronës publike
“Dragged Across Concrete”
“The Haunting of Sharon Tate”
“Hellboy” (2019)
“Joker”
“Rambo: Last Blood”

Reklama

Çmimi i Razzie për shlyerje të performancës së dobët nga e kaluara
Eddie Murphy / “Dolemite Is My Name”
Keanu Reeves / “John Wick 3” & “Toy Story 4”
Adam Sandler / “Uncut Gems”
Jennifer Lopez / “Hustlers”
Will Smith / “Aladdin”

Reklama

/Telegrafi/