Një koleksion privat me 18 automjete, prej tyre 15 super-makina dhe tre makina garash po del në një ankand ekskluziv.

RM Sothebys’s do të pranojë oferta për flotën e makinave sikurse Ferrari, Lamborghini, Buggatti, Jaguar, Lancia dhe Audi më 5 nëntor, transmeton Telegrafi.

Reklama

Flota luksoze e ankandit të nëntorit është etiketuar si Koleksioni Gran Turismo, sipas RM Sotheby’s.

Super-makinat dominojnë koleksionin, duke përfaqësuar 15 nga 18 automjetet e ankandit.

Ferrari bën shtatë paraqitje me 288 GTO, F40, F50, Enzo dhe LaFerrari, duke plotësuar tre modelet GT të verdha të konvertueshme të inventarit.

Duke forcuar praninë evropiane të këtij koleksioni janë dy Bugatti EB110 së bashku me një Chiron Super Sport, një Jaguar XJR-15 dhe një XJ220 S, raporton RM Sotheby’s.

Reklama
Reklama

Dy Jaguar brenda këtij grupi me çmim të lartë janë unikë, duke pasur parasysh se ato përfaqësojnë vetëm dy përpjekjet e prodhuesit për të prodhuar supermakina të viteve ’90.

Të dyja klasiket e pastra të Lamborghini-t të këtij ankandi, ku njëri model është Miura SV dhe tjetri Countach LP5000 S.

Nëse këto supermakina janë shumë praktike për shijet tuaja, mund të bëni ofertë për një nga tre automjetet e garave të kësaj flote.

Koleksioni Gran Turismo do të shesë një makinë të hershme Lancia 037 të vitit 1983, Lancia Delta S4 fituese e Rallye Monte Carlo dhe Quattro-n e guximshme të Audi në S1 dhe E2.

Reklama

Modelet S1 dhe E2 të Audi Quattro debutuan në gara në 1985.

Ankandi i RM Sotheby për këtë inventar mahnitës do të zhvillohet në Londër.

Reklama

Çmimet e koleksionit Gran Turismo nuk janë publikuar ende. /Telegrafi/