DJ Blunt dhe Real 1 kanë publikuar videoklipin interesant, të titulluar “Suzi”.

Në këtë videoklip në asnjë moment nuk shfaqen Blunt dhe Real.

Projekti është punuar nga Big Boss Beatz nga Big City Studio.

Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video) Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video)

Teksti është realizuar nga vet artistët, kurse Florent Boshnjaku e ka perfeksionuar projektin.

Videoklipi është realizuar nga Entermedia. /Telegrafi/