Ajo është një ambasadore që i dedikohet bamirësisë ndaj fëmijëve, por aktorja Jennifer Garner nuk lë rast pa e treguar zemërgjerësinë e saj. 

Aktorja i dha para një gruaje të pastrehë në rrugën e Los Angeles. 44-vjeçarja bëri gjestin bujar kur gruaja u shfaq parën makinës së saj.

Jennifer Garner ka qëndruar për 10 vite e martuar me Ben Affleck dhe janë divorcuar në qershor të vitit 2015.

Më herët aktorja është shprehur: “Ishte një martesë e vërtetë, nuk ishte për kamerat. Ishte  prioriteti im të zgjaste por nuk funksionoi”.