Në mediat botërore çështja e zhveshjeve të moderatoreve tani më nuk është tabu, mirëpo siç duket e mediat vendore janë duke e ndjekur një trend të tillë.

Çështja e klikimeve tani më është bërë pjesë e pandashme si tek mediat poashtu edhe tek njerëzit e thjeshtë. Çdo gjē krijohet, postohet, shkruhet për të vetmen arsye për të ardhur deri tek klikimi.

E njëjta ka ndodhur edhe në një emision vendor ku u trajtua kjo çështje si moderatorja zhveshet gjatë emisionit live, gjë e cila është e rrallë për ne.

Shikoni emisionin e plotë në videon më poshtë.

“Mbrëmjet e Lajmeve” është emision satirik, qëllimi i të cilit është që t’i argëtojë publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.

“Mbrëmjet e Lajmeve” mund t’i ndiqni çdo natë nga ora 20:10 në GjirafaVideo.com.