Një person ka informuar se djali i tij është larguar dhe nuk dihet asgjë për vendondodhjen e tij.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur më datë 12 qershor rreth orës 11:00 në rrugën “Azem Jakup Luka”, në Pejë.

Siç thuhet në raport, rasti është duke u hetuar.

“Ankuesja shtetase e R. Shqipërisë ka informuar se i biri i tij viktima mashkull shtetas i R. Shqipërisë, është larguar dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport. /Telegrafi/