0Shares

Celuliti shfaqet kur keni shumë dhjam të trupit dhe jo mjaftueshëm muskuj.

Duke pasur parasysh se ky problem nuk është kozmetik, ai duhet të trajtohet me ndihmën e ushqimit të mirë, masazhit dhe një plani të mirë të ushtrimeve fizike.

Pra, është e rëndësishme që nga tani të filloni të ushqeheni shëndetshëm, t’i shmangni ushqimet e shpejta, dhe ta kryeni, mes tjerash, ushtrimin e mëposhtëm:

Si bëhet: Vendosni duart në dysheme dhe mbajeni të njëjtin pozicion sikurse jeni duke bërë pompa. Pastaj, ngriteni këmbën e djathtë dhe gjurin futeni brenda në stomak. Pas kësaj, drejtojeni këmbën dhe ngriteni 30 centimetra mbi tokë. Ushtrimin e përsëriteni edhe me këmbën e majtë.

Sa duhet ta bëni këtë ushtrim: 3 seri me nga 8 përsëritje. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)