0Shares

Korporata Rugove ka organizuar një lojë shpërblyese ku do të shpërblehen 20 konsumatorë të saj duke mbledhur kapak nga shishet e ujit Rugove.

Konsuamtorët më me fat do të mund të fitojnë pushime për çift në Dubai dhe në bregdetin Turqisë.

5 çifte në Antalia

5 çifte në Stamboll

6 çifte në Cappadocia

3 çifte në Dubai

1 çift në Adam&Eve në Antalia.

Për të qene pjesë e lojës, konsumatorët duhet:

Të mbledhin 12 kapakë me ngjyra, të shishes 0.5l ose 1.5l. Kapakët duhet të jenë:

2 kapakë të kaltër

2 kapakë të gjelbër

2 kapakë të verdhë

2 kapakë të kuq

2 kapakë të pembe

2 kapakë të bardhë.

T’i vendosin në një zarf të bardhë.

Në zarf duhet ta shkruani emrin dhe mbiemrin, adresën, numrin e telefonit, si dhe adresën postare Shkabaj, Obiliq 15000 Ujë Rugove.

Loja ka filluar më 5 maj, ndërsa tërheqja e zarfeve fituese bëhet me 7 korrik, në emisionin Ora e Pasdites në Klan Kosova.
Për më shumë informata drejtohuni në faqen zyrtare të Korporatës Rugove në Facebook. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)