0Shares

Twitter ka njoftuar se tani ka arritur edhe në një rekord të ri. Rrjeti i dytë më i famshëm social ka raportuar se ka arritur në 200 milionë përdorues aktiv brenda një muaji kalendarik.

Përveç falenderimit të përdoruesve për përkrahjen e vazhdueshme, në njoftimin e saj Twitter ka thënë se ata janë “pulsi i planetit” ‏

Twitter ka thënë se ka arritur në 500 milionë përdorues në total, dhe se 200 milionë prej tyre janë aktiv në baza mujore, shifër kjo e cila duket mjaft mbresëlënëse. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)