Nuk janë të pakta rastet kur yjet me famë botërore kanë rrëshqitur pa dashje në deklaratat e tyre, duke thënë diçka që nuk duhet.

Në raste të caktuara, ata ia kanë futur aq kot sa deklarata e tyre ka dalë komplet pa kuptim dhe është kthyer në qesharake.

GreenLemon ka sjell 13 shembuj të të famshmëve se si “ia huqën” me të madhe në atë çfarë thanë gjatë intervistave të tyre.

Paris Hilton (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images/Guliver)

Paris Hilton: “Jo, jo nuk kam shkuar në Angli, isha në Londër”.

Arnold Schwarzenegger (Foto: Yuichi Yamazaki/Getty Images/Guliver)

Arnold Schwarzenegger për martesat gej: “Mendoj që martesat gej duhet të jenë mes një burri dhe një gruaje”.

Britney Spears (Foto: Ethan Miller/Getty Images/Guliver)

Britney Spears: “Nuk kam dashur kurrë të shkoj në Japoni sepse nuk më pëlqen peshku dhe peshku është shumë i përhapur në Afrikë”.

Kanye West (Foto: Brad Barket/Getty Images/Guliver)

Kanye West: “Mua nuk më pëlqen të mendoj. Njerëzit mendojnë se unë mendoj shumë, por unë nuk mendoj. Nuk më pëlqen të mendoj fare”.

Brooke Shields (Foto: Mike Coppola/Getty Images/Guliver)

Brooke Shields: “Duhani vret. Nëse vdes, ke humbur një pjesë të rëndësishme të jetës tënde”.

Christina Aguilera (Foto: Amy Sussman/Getty Images/Guliver)

Christina Aguilera: “Ku mbahet këtë vit Festivali i Kanës?”.

David Beckham (Foto: Michael Reaves/Getty Images/Guliver)

David Beckham: “Ne do ta pagëzojmë djalin Broolyn, por nuk e dimë në çfarë besimi”.

Shaquille O’Neal (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/Guliver)

Shaquille O’Neal kur u pyet në një intervistë nëse e ka vizituar Partenonin gjatë udhëtimit të tij në Greqi, u përgjigj: “Nuk i mbaj mend mirë emrat e klubeve ku kam shkuar”.

Carl Everett (Foto: Stephen Dunn/Getty Images/Guliver)

Carl Everett ka thënë: “Bibla nuk përmend asgjë për dinosaurët. Nuk mund të thoni ka patur dinosaurë kur nuk i keni parë ata. Dikush e ka parë Adamin dhe Evën duke ngrënë mollë. Por askush nuk e ka parë Tiranosaurin Rex”.

Cameron Diaz (Foto: Tommaso Boddi/Getty Images/Guliver)

Cameron Diaz: “E kam vënë re gravitetin që kur isha e vogël”.

Kellie Pickler (Foto: Rachel Luna/Getty Images/Guliver)

Kellie Pickler: “Mendoja se Europa ishte një shtet”.

Dan Quayle (Foto: Drew Angerer/Getty Images/Guliver)

Dan Quayle: “Është koha që rraca njerëzore të hyjë në sistemin diellor”.

George Coetzee (Foto: Matthew Lewis/Getty Images/Guliver)

George Gobel: “Po të mos ishte shpikur elektriciteti, ne sot do të ishim duke parë televizor me qiri”. /Telegrafi/