Christian Bale ka bërë një tjetër ndryshim drastik në dukjen e tij.

Reklama

Aktori i famshëm, i cili është i njohur për transformimet e mëdha për rolet filmike, ka bërë ndryshimin e radhës.

44-vjeçari e ka transformuar veten për rolin e Dick Cheneyt në filmin “Backseat”, saqë vështirë njihet.

Christian Bale në rolin e Dick Cheneyt në muajin nëntor (Foto: Backgrid)

Filmi është bërë me regji të Adam McKay, i cili ka punuar me Bale në “The Big Short”, rol i cili ia siguroi nominimin për Oscar.

Të gjitha lajmet për Christian Bale Të gjitha lajmet për Christian Bale

Krahas tij në filmin e ri luajnë edhe Sam Rockwell, Steve Carell dhe Amy Adams.

Reklama

Ndërsa pasi i ka përfunduar xhirimet, ai është fotografuar duke u  dhënë autografe fansave, me ç’rast është vërejtur se sërish ka humbur shumë në peshë.

Reklama

Christian Bale në Aeroportin e Los Angelesit më 3 prill (Foto: WENN.com)

Gjatë karrierës së tij, Bale ka bërë lëvizje drastike në peshë, nga një ekstrem në tjetrin për nevojat e roleve filmike.

Christian Bale në filmin “The Machinist” (Foto: EOnline)

Në vitin 2004, ai humbi 29.5 kilogramë dhe pesha e tij ishte vetëm 54.5 kilogramë për filmin “The Machinist”.

Një vit më pas, aktori shtoi 31.7 kilogramë për rolin e tij në filmin Batman, ndërsa 13.6 kilogramë kishte shtuar vetëm në muskuj. /Telegrafi/

Reklama