0Shares

Stresi dhe nervoza për shumë njerëz janë pjesë e përditshmërisë, por ndonjëherë njerëzit e kanë të vështirë t’i kontrollojnë këto dy fenomene negative.

Megjithatë, ekziston një teknikë e budistëve për relaksim dhe qetësim të mendjes, e të cilën më poshtë Telegrafi e sjellë për ju:

Vendoseni njërën dorë në ballë, ndërsa dorën tjetër në pjesën e pasme të kokës (si në foton e mësipërme).

Kjo do t’ju ndihmojë ta rritni qarkullimin e gjakut në këto pjesë të kokës, duke ndihmuar ta zvogëloni tensionin.

Pa i larguar duart nga koka, merrni frymë dhe lirojeni atë, me një pauzë të vogël mes njëra-tjetrës. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)