LAJMI I FUNDIT:

Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Reklama

Aty është parashikuar që të intervistohen të tjerë persona të cilët kanë pasur dikur ose kanë ende lidhje me Telekomin e Kosovës.

Fillimisht do të bëhet intervistimi i Mehdi Latifaj, ish zv.kryeshef dhe ish-drejtor teknik në Telekomin e Kosovës.

Pastaj do të bëhet intervistimi i Sabaudin Ramaxhiku, zyrtar ligjor në Telekomin e Kosovës.

Gjithashtu është paralajmëruar intervistimi i Nysret Jashanica, menaxher i produkteve në Telekomin e Kosovës.

Mbledhja e këtij komisioni do të mbahet sot në Kuvendin e Kosovës në ora 09:00