LAJMI I FUNDIT:

Vala

76 Artikuj

Rimbushe.com – platforma e vetme që mundëson mbushje elektronike për të gjithë operatorët përmes internetit!

Rimbushe.com – platforma e vetme që mundëson mbushje elektronike për të gjithë operatorët përmes internetit!

Ipko
Z-Mobile jep njoftimin për kalimin e numrave në Vala

Z-Mobile jep njoftimin për kalimin e numrave në Vala

Të Tjera
Telekomi i Kosovës njofton se sonte të gjithë numrat e Z-Mobile do të kalojnë në Vala

Telekomi i Kosovës njofton se sonte të gjithë numrat e Z-Mobile do të kalojnë në Vala

Të Tjera
Mblidhen 12,175 euro për Driton Pacollin, nevojiten edhe 6,325 për shërimin e tij

Mblidhen 12,175 euro për Driton Pacollin, nevojiten edhe 6,325 për shërimin e tij

Kosovë
Driton Pacollin, i cili vuan nga një sëmundje e rëndë, ndihmojeni përmes SMS në Vala

Driton Pacollin, i cili vuan nga një sëmundje e rëndë, ndihmojeni përmes SMS në Vala

Kosovë
Miratohet me vërejtje raporti hetimor për Telekomin, i dërgohet Prokurorisë

Miratohet me vërejtje raporti hetimor për Telekomin, i dërgohet Prokurorisë

Të Tjera
Mblidhet Komisioni për Telekomin, pritet miratimi i draft raportit të punës

Mblidhet Komisioni për Telekomin, pritet miratimi i draft raportit të punës

Të Tjera
Kërkohet që Komisioni hetimor për PTK të vazhdojë punën edhe në legjislaturën e re

Kërkohet që Komisioni hetimor për PTK të vazhdojë punën edhe në legjislaturën e re

Të Tjera
Vendimi për të shpërndarë Kuvendin mbledh sërish Komisionin për Telekom

Vendimi për të shpërndarë Kuvendin mbledh sërish Komisionin për Telekom

Të Tjera
Telekomi tregon arsyet për pengesat në komunikim me operatorin Vala

Telekomi tregon arsyet për pengesat në komunikim me operatorin Vala

Të Tjera
Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Të Tjera
Maloku: PTK ka filluar të degradojë si rezultat i konkurrencës

Maloku: PTK ka filluar të degradojë si rezultat i konkurrencës

Të Tjera
Edita Gjikollin, e cila vuan nga Leukemia Acute, ndihmojeni përmes SMS në Vala

Edita Gjikollin, e cila vuan nga Leukemia Acute, ndihmojeni përmes SMS në Vala

Kosovë
Komisioni i drejtohet zyrës ligjore për Telekomin, propozohet intervistimi i Merovcit, Haxhës e Devollit

Komisioni i drejtohet zyrës ligjore për Telekomin, propozohet intervistimi i Merovcit, Haxhës e Devollit

Të Tjera
Mblidhet komisioni parlamentar për hetime në PTK dhe Vala

Mblidhet komisioni parlamentar për hetime në PTK dhe Vala

Të Tjera
Ministri Lluka rrëfehet rreth PTK-së dhe Vala

Ministri Lluka rrëfehet rreth PTK-së dhe Vala

Të Tjera
Telekomi nuk i dorëzon të gjithë dokumentacionin Komisionit Hetimor Parlamentar

Telekomi nuk i dorëzon të gjithë dokumentacionin Komisionit Hetimor Parlamentar

Të Tjera
Mblidhet komisioni hetimor për PTK-në

Mblidhet komisioni hetimor për PTK-në

Të Tjera
Menaxhmenti i Telekomit nuk i dorëzon dokumentacionin komisionit hetimor parlamentar

Menaxhmenti i Telekomit nuk i dorëzon dokumentacionin komisionit hetimor parlamentar

Të Tjera
Komisioni parlamentar shqyrton dokumentacionin e Postës dhe Valës

Komisioni parlamentar shqyrton dokumentacionin e Postës dhe Valës

Të Tjera
Vala e befasishme rrëzoi pensionisten që përpiqej të fotografonte (Foto)

Vala e befasishme rrëzoi pensionisten që përpiqej të fotografonte (Foto)

Dështime
Demi: Ka ardhë koha me e “zhbi” shtetin

Demi: Ka ardhë koha me e “zhbi” shtetin

Kosovë
Vala masive përfshiu turistet që pozonin në bregdet për fotografi (Video)

Vala masive përfshiu turistet që pozonin në bregdet për fotografi (Video)

Dështime
Surfisti kaloi me sukses brenda harkut të një vale gjigante (Video)

Surfisti kaloi me sukses brenda harkut të një vale gjigante (Video)

Fun Lajme