LAJMI I FUNDIT:

Telekomi

33 Artikuj

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

Ekonomi
Telekomi përshëndet Aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese, pret të hetohet prej fillimit kontrata me Z-Mobile

Telekomi përshëndet Aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese, pret të hetohet prej fillimit kontrata me Z-Mobile

Të Tjera
Ish-prokurori special: Rasti i Telekomit nuk u hetua siç duhet

Ish-prokurori special: Rasti i Telekomit nuk u hetua siç duhet

Drejtësi
​Punëtorët e Telekomit të hënën në protestë

​Punëtorët e Telekomit të hënën në protestë

Të Tjera
Punëtorët e PTK-së paralajmërojnë greva dhe protesta nëse nuk hapen xhirollogaritë

Punëtorët e PTK-së paralajmërojnë greva dhe protesta nëse nuk hapen xhirollogaritë

Ekonomi
Pas bllokimit të xhirollogarive të Telekomit, Hoti: Do të ndërmarrim veprime të shpejta për ta stabilizuar gjendjen

Pas bllokimit të xhirollogarive të Telekomit, Hoti: Do të ndërmarrim veprime të shpejta për ta stabilizuar gjendjen

Financa
FSP-PTK: Sot ka nisur tërheqja e mjeteve nga xhirollogaria e Telekomit

FSP-PTK: Sot ka nisur tërheqja e mjeteve nga xhirollogaria e Telekomit

Të Tjera
Në mungesë kuorumi dështon votimi i rezolutës për Telekomin dhe pensionistët

Në mungesë kuorumi dështon votimi i rezolutës për Telekomin dhe pensionistët

Të Tjera
Menaxhmenti i Telekomit, letër deputetëve: Na shpëtoni nga falimentimi

Menaxhmenti i Telekomit, letër deputetëve: Na shpëtoni nga falimentimi

Ekonomi
Sindikata e PTK-së kërkon nga Qeveria të zgjidhë problemin me llogaritë e bllokuara në Telekom

Sindikata e PTK-së kërkon nga Qeveria të zgjidhë problemin me llogaritë e bllokuara në Telekom

Ekonomi
Ish-ministri Lluka mbështet Qeverinë Hoti për privatizimin e Telekomit

Ish-ministri Lluka mbështet Qeverinë Hoti për privatizimin e Telekomit

Ekonomi
Istrefi: Menaxhmenti i Telekomit sot pritet të shkarkojë edhe 10 menaxherë

Istrefi: Menaxhmenti i Telekomit sot pritet të shkarkojë edhe 10 menaxherë

Ekonomi
Z-Mobile paralajmëron arbitrazh ndaj Telekomit pas ndërprerjes së kontratës

Z-Mobile paralajmëron arbitrazh ndaj Telekomit pas ndërprerjes së kontratës

Ekonomi
ARKEP: Marrëdhëniet ndërmjet operatorëve të rrjetit dhe operatorëve virtual janë të lejuara me marrëveshje komerciale

ARKEP: Marrëdhëniet ndërmjet operatorëve të rrjetit dhe operatorëve virtual janë të lejuara me marrëveshje komerciale

Ekonomi
Kurti komenton mosvazhdimin e kontratës në mes të Telekomit dhe Z-mobile: Ka edhe kontrata tjera të dëmshme, të shumta në numër e të larta në vlerë

Kurti komenton mosvazhdimin e kontratës në mes të Telekomit dhe Z-mobile: Ka edhe kontrata tjera të dëmshme, të shumta në numër e të larta në vlerë

Ekonomi
Telekomi shkëput kontratën me Z-Mobile

Telekomi shkëput kontratën me Z-Mobile

Ekonomi
Ymeri: Telekomi t’i shkëpus edhe kontrata e tjera abuzive

Ymeri: Telekomi t’i shkëpus edhe kontrata e tjera abuzive

Ekonomi
Shqyrtohet raporti i auditimit të Postës dhe Telekomit

Shqyrtohet raporti i auditimit të Postës dhe Telekomit

Të Tjera
Konjufca: Nga Telekomi kanë përfituar edhe frizeret e grave të menaxherëve

Konjufca: Nga Telekomi kanë përfituar edhe frizeret e grave të menaxherëve

Të Tjera
Komisioni për Telekomin paralajmëron të tjera intervista për sot

Komisioni për Telekomin paralajmëron të tjera intervista për sot

Të Tjera
Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Të tjera dëshmi sot në Komisionin për Telekomin

Të Tjera
Agron Mustafa intervistohet nga deputetët lidhur me Telekomin

Agron Mustafa intervistohet nga deputetët lidhur me Telekomin

Të Tjera
Z Mobile: Telekomi ka përfituar nga Z Mobile, të gjitha dokumentet e tregojnë këtë

Z Mobile: Telekomi ka përfituar nga Z Mobile, të gjitha dokumentet e tregojnë këtë

Të Tjera
Intervistohet Blerim Devolli lidhur me Telekomin

Intervistohet Blerim Devolli lidhur me Telekomin

Të Tjera