LAJMI I FUNDIT:

Në mungesë kuorumi dështon votimi i rezolutës për Telekomin dhe pensionistët

Në mungesë kuorumi dështon votimi i rezolutës për Telekomin dhe pensionistët

Në mungesë të kuorumit Kuvendi i Kosovës, nuk ka arritur ta miratoj rezolutën nga debati parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të Vendimit Përfundimtar OEN nr. 20990/MHM, të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Paris.

Reklama

Pro kësaj rezolute votuan vetëm 29 deputetë.

Kuvendi po ashtu në mungesë të kuorumit, nuk ka arritur të miratoj edhe propozim-rezolutën nga debati parlamentar për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës.

Pro kësaj rezolute ishin vetëm 48 vota. /Telegrafi/