LAJMI I FUNDIT:

TAKE & GO DAYS në Delfin Auto, zbritje deri në 2.800€

TAKE & GO DAYS në Delfin Auto, zbritje deri në 2.800€

Koha e duhur për Citroën C4 me zbritje deri në 2.800€ Si dhe Citroën C4 X me zbritje deri në 2.400€

Delfin Auto ka një ofertë të papërsëritshme, në kohën e duhur për ju! Oferta TAKE & GO DAYS përmes së cilës mund të blini Citroën C4 dhe Citroën C4 X. Super oferta është valide deri me datën 1 Maj 2024, duke ju mundësuar zbritje deri në 2.800€.

Zbritje e pa përsëritshme për një sasi të kufizuar të makinave në stok

Citroën C4 dhe C4 X janë makina elegante dhe të gjithanshme që ofrojnë një përvojë të shkëlqyer vozitjeje. Performanca, komoditeti dhe tekologjia e tyre e avancuar bashkë me motorët efikasë, ju mundësojnë të keni një udhëtim të qetë dhe të këndshëm.

Siguria është gjithmonë një përparësi kryesore e Citroën. Makinat vijnë të pajisura me një sërë veçorish sigurie për t’ju mbajtur ju dhe të dashurit tuaj të mbrojtur në rrugë.

Citroën C4 dhe C4 X krijojnë një pamje energjike dhe ekspresive përmes: pjesës së përparme që përfshin kodet e reja estetike të Citroën: detaji dallues i dritës në formë V, fenerët me dy faza dhe shevronët e kromuar të shtrirë në të gjithë gjerësinë e automjetit, teknologjinë Citroën 100% LED Vision e disponueshme për dritat gjatë ditës dhe mjegullës.

Nëse jeni duke kërkuar për një makinë që i përmbush stilin, performancën, komoditetin dhe sigurinë – ofertat e Delfin Auto SH.P.K padyshim që ia vlejnë të merren në konsideratë.

Delfin Auto SH.P.K ofron shërbim të shkëlqyer ndaj klientit, duke e bërë përvojën tuaj të blerjes së makinës të qetë, të këndshme dhe të sigurtë. Stafi i tyre do t’ju ndihmojë në çdo hap të rrugës, duke ju asistuar të gjeni makinën e përshtatshme për ju dhe duke u siguruar që të mbeteni të kënaqur.

Dorëzimi i veturave është i menjëhershëm dhe ju do të gjeni udhëtimin e përsosur që i përshtatet stilit dhe nevojave tuaja.

Për më shumë informacione vizitoni Delfin Auto SH.P.K në adresën: Magj.Prishtinë-Ferizaj Km. I 7-të, Llapllasellë, 10500 Graçanicë, R. Kosovës  ose kontaktoni në nr: 

+383 (0) 49 196 903

www.citroen-ks.com | www.instagram.com/delfinauto.ks/