LAJMI I FUNDIT:

Zyrafete Shala

19 Artikuj

Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Libri
Kur keqkuptohet koncepti i kulturës: Shpërfillja e “De Radës” nga MKRS-ja

Kur keqkuptohet koncepti i kulturës: Shpërfillja e “De Radës” nga MKRS-ja

Kulturë
Historia duhet të lakohet vetëm para faktit

Historia duhet të lakohet vetëm para faktit

Fjala+
Xhevdet Bajraj: Kisha një dëshirë, të deshifroja errësirën që ma kafshonte shpirtin

Xhevdet Bajraj: Kisha një dëshirë, të deshifroja errësirën që ma kafshonte shpirtin

Fjala+
SHTEGU

SHTEGU

Poezi
Gjurmëve të një mallkimi

Gjurmëve të një mallkimi

Cult+
Homazh poetik për Xhevdet Bajrajn

Homazh poetik për Xhevdet Bajrajn

Cult+
“Unaza e Saturnit”, testamenti poetik i Xhevdet Bajrajt

“Unaza e Saturnit”, testamenti poetik i Xhevdet Bajrajt

Cult+
Kur veç arsye s’ka: Shpërfillja e “De Radës”

Kur veç arsye s’ka: Shpërfillja e “De Radës”

Cult+
Edicioni IV i Panairit të Librit që për qëllim primar ka interesin e botuesve dhe promovimin e Ferizajt

Edicioni IV i Panairit të Librit që për qëllim primar ka interesin e botuesve dhe promovimin e Ferizajt

Cult+
MEZI PRISTE TË KTHEHEJ

MEZI PRISTE TË KTHEHEJ

Poezi
“Të gjithë shkruajmë poezi; poetët janë thjesht ata që shkruajnë poezi me fjalë”

“Të gjithë shkruajmë poezi; poetët janë thjesht ata që shkruajnë poezi me fjalë”

Cult+
“Kafe me nënën”, “Me zemër në qese najloni” dhe “Burri që lozte me engjëj”)

“Kafe me nënën”, “Me zemër në qese najloni” dhe “Burri që lozte me engjëj”)

Cult+
Edicioni i pestë i Kolonisë Letrare “Muzat e Jezercit”

Edicioni i pestë i Kolonisë Letrare “Muzat e Jezercit”

Cult+
Rreth romanit “Tmerri” të Arben Kondit

Rreth romanit “Tmerri” të Arben Kondit

Cult+
Muzat e Jezercit 2020

Muzat e Jezercit 2020

Cult+
Nuk e di nëse unë jam duke qëndruar kokëposhtë apo bota është përmbys!?

Nuk e di nëse unë jam duke qëndruar kokëposhtë apo bota është përmbys!?

Analiza
PRILLI I THYER

PRILLI I THYER

Poezi
“Andrra në beze” dhe “Korça sipas një kosovari” si udhëtim në kohë

“Andrra në beze” dhe “Korça sipas një kosovari” si udhëtim në kohë

Libri