LAJMI I FUNDIT:

Superliga e femrave në basketboll

46 Artikuj

Bashkimi dhe Prishtina në kërkim të epërsisë në ‘play-off’ në konkurrencën e femrave

Bashkimi dhe Prishtina në kërkim të epërsisë në ‘play-off’ në konkurrencën e femrave

Basketboll
Bashkimi-Prishtina, përballja e gjigantëve në basketbollin e femrave

Bashkimi-Prishtina, përballja e gjigantëve në basketbollin e femrave

Super Liga
Taliyah Hopkins, MVP e xhiros së 20-të në Superligën e Femrave në basketboll

Taliyah Hopkins, MVP e xhiros së 20-të në Superligën e Femrave në basketboll

Basketboll
Ka përfunduar faza e rregullt në Superligën e Femrave – 20 fitore për Bashkimin

Ka përfunduar faza e rregullt në Superligën e Femrave – 20 fitore për Bashkimin

Basketboll
Në mesjavë xhiroja e 16-të në Superligëm e Femrave në basketboll

Në mesjavë xhiroja e 16-të në Superligëm e Femrave në basketboll

Basketboll
Leila Omerbasic, MVP e xhiros së 15-të në basketboll

Leila Omerbasic, MVP e xhiros së 15-të në basketboll

Super Liga
Bashkimi-Prishtina në sfidën kryesore të xhiros së 13-të në Superligën e Femrave

Bashkimi-Prishtina në sfidën kryesore të xhiros së 13-të në Superligën e Femrave

Basketboll
Omerbasic, MVP e javës së shtatë në Superligën e Femrave

Omerbasic, MVP e javës së shtatë në Superligën e Femrave

Basketboll
Përquku, MVP e xhiros së dytë në Superligën e Femrave

Përquku, MVP e xhiros së dytë në Superligën e Femrave

Super Liga
Aulona Muhadri, MVP e javës së parë në Superligën e Femrave

Aulona Muhadri, MVP e javës së parë në Superligën e Femrave

Super Liga
Sfida interesante në xhiron e parë në Superligën e Femrave

Sfida interesante në xhiron e parë në Superligën e Femrave

Basketboll
Superliga e Femrave në basketboll paralajmërohet të jetë interesante

Superliga e Femrave në basketboll paralajmërohet të jetë interesante

Super Liga
Është hedhur shorti për edicionin 2022/2023 në basketboll

Është hedhur shorti për edicionin 2022/2023 në basketboll

Super Liga
Prishtina nuk dorëzohet, Penza për titull në konkurrencën e femrave në basketboll

Prishtina nuk dorëzohet, Penza për titull në konkurrencën e femrave në basketboll

Basketboll
Penza dhe Prishtina zhvillojnë sfidën e dytë të ‘play-offit’ në Pejë

Penza dhe Prishtina zhvillojnë sfidën e dytë të ‘play-offit’ në Pejë

Basketboll
Penza i bashkohet Prishtinës në finale

Penza i bashkohet Prishtinës në finale

Basketboll
Penza dhe Bashkimi zhvillojnë sfidën vendimtare për një vend në finale

Penza dhe Bashkimi zhvillojnë sfidën vendimtare për një vend në finale

Basketboll
Rael Whitsitt, MVP në gjysmëfinalet e ‘play-offit’ në Superligën e Femrave

Rael Whitsitt, MVP në gjysmëfinalet e ‘play-offit’ në Superligën e Femrave

Basketboll
Monique Coker, MVP e sfidave gjysmëfinale në Superligën e Femrave

Monique Coker, MVP e sfidave gjysmëfinale në Superligën e Femrave

Basketboll
Tasharra Jeffries, MVP në xhiron e 20-të

Tasharra Jeffries, MVP në xhiron e 20-të

Basketboll
Prishtina kundër Trepçës, Penza ndaj Bashkimit në ‘play-off’

Prishtina kundër Trepçës, Penza ndaj Bashkimit në ‘play-off’

Basketboll
Rael Whitsitt, MVP e xhiros së 18 në elitën e femrave

Rael Whitsitt, MVP e xhiros së 18 në elitën e femrave

Basketboll
Monique Cooker më e dalluara në derbin e javës së 13-të në Superligën e Femrave

Monique Cooker më e dalluara në derbin e javës së 13-të në Superligën e Femrave

Basketboll
Fitorja e 13-të për Prishtinën në Superligën e Femrave

Fitorja e 13-të për Prishtinën në Superligën e Femrave

Basketboll