LAJMI I FUNDIT:

Era e keqe e gojës

26 Artikuj

Aleati i shkëlqyer në luftën kundër erës së keqe të gojës

Aleati i shkëlqyer në luftën kundër erës së keqe të gojës

Këshilla mjekësore
Zgjidhja për erën e keqe të hudhrës është pikërisht në frigoriferin tuaj

Zgjidhja për erën e keqe të hudhrës është pikërisht në frigoriferin tuaj

Lifestyle
Gjashtë shenja dhe simptoma që tregojnë për probleme të zorrëve

Gjashtë shenja dhe simptoma që tregojnë për probleme të zorrëve

Të tjera
Përse na vjen erë e keqe nga goja kur është jashtë ngrohtë?

Përse na vjen erë e keqe nga goja kur është jashtë ngrohtë?

Këshilla mjekësore
Shkaktarët e erës së tharbtë nga goja

Shkaktarët e erës së tharbtë nga goja

Shëndetësi Lajme
Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Të tjera
Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Këshilla mjekësore
Pesë ushqime të pazakonta që mund të jenë përgjegjëse për erën e keqe të gojës

Pesë ushqime të pazakonta që mund të jenë përgjegjëse për erën e keqe të gojës

Shëndetësi Lajme
Kërkoni menjëherë ndihmën e mjekut tuaj, nëse ndieni këtë shije në gojën tuaj

Kërkoni menjëherë ndihmën e mjekut tuaj, nëse ndieni këtë shije në gojën tuaj

Këshilla mjekësore
Largoni erën e keqe të gojës në mëngjes me një portokall të përditshëm – dhe gjithmonë pastroni brenda faqeve tuaja

Largoni erën e keqe të gojës në mëngjes me një portokall të përditshëm – dhe gjithmonë pastroni brenda faqeve tuaja

Si të…
Pse shfaqet era e keqe e gojës te qentë? Si ta zgjidhim këtë problem pa shkuar te veterineri?

Pse shfaqet era e keqe e gojës te qentë? Si ta zgjidhim këtë problem pa shkuar te veterineri?

Kujdesi për kafshët
Ushqimi që largon erën e keqe të gojës

Ushqimi që largon erën e keqe të gojës

Të njohim produktet
Erë e keqe e gojës, maska mund të jetë fajtore

Erë e keqe e gojës, maska mund të jetë fajtore

Shëndetësi Lajme
Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Këshilla mjekësore
Kos për erën e keqe të gojës, limonë ose ullinj për të vjellat: Gjashtë metoda të vjetra që funksionojnë

Kos për erën e keqe të gojës, limonë ose ullinj për të vjellat: Gjashtë metoda të vjetra që funksionojnë

Të tjera
Ndryshimet në gojë zbulojnë sëmundjet

Ndryshimet në gojë zbulojnë sëmundjet

Këshilla mjekësore
Çfarë tregon era e keqe e gojës në mëngjes për shëndetin tonë: Shkaqet dhe gabimet që përkeqësojnë gjendjen

Çfarë tregon era e keqe e gojës në mëngjes për shëndetin tonë: Shkaqet dhe gabimet që përkeqësojnë gjendjen

Këshilla mjekësore
Çaji i gjelbër largon erën e keqe të gojës

Çaji i gjelbër largon erën e keqe të gojës

Shëndetësi Lajme
Tri ushqimet që e shkaktojnë erën e keqe të gojës dhe që duhet t’i shmangni

Tri ushqimet që e shkaktojnë erën e keqe të gojës dhe që duhet t’i shmangni

Këshilla mjekësore
Shkaktarët e erës së gojës

Shkaktarët e erës së gojës

Këshilla mjekësore
Tri mënyra për ta larguar erën e keqe të gojës brenda 5 minutave

Tri mënyra për ta larguar erën e keqe të gojës brenda 5 minutave

Këshilla mjekësore
Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këshilla mjekësore
Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Të tjera
Testi i thjeshtë i erës së gojës për diagnostikim të hershëm të sëmundjes fatale

Testi i thjeshtë i erës së gojës për diagnostikim të hershëm të sëmundjes fatale

Shëndetësi Lajme