LAJMI I FUNDIT:

Energjetikë

77 Artikuj

PDK-ja pritet të ngrejë kallëzim penal ndaj raportit Komisionit Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike

PDK-ja pritet të ngrejë kallëzim penal ndaj raportit Komisionit Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike

Energjetika
Ndahen miliona euro shtesë në kuadër të Pakos për Inflacionin – përfitojnë studentët dhe ata që kursejnë energjinë elektrike

Ndahen miliona euro shtesë në kuadër të Pakos për Inflacionin – përfitojnë studentët dhe ata që kursejnë energjinë elektrike

Financa
Komisionet Hetimore parlamentare për energji kritikohen për mospunë

Komisionet Hetimore parlamentare për energji kritikohen për mospunë

Energjetika
Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektirke për shkak të punimeve në sistem

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektirke për shkak të punimeve në sistem

Energjetika
Kurti: Sukseset e KEK-ut, parakusht për zhvillimin ekonomik të vendit

Kurti: Sukseset e KEK-ut, parakusht për zhvillimin ekonomik të vendit

Energjetika
Rizvanolli: Tranzicioni energjetik një proces i paevitueshëm për Kosovën

Rizvanolli: Tranzicioni energjetik një proces i paevitueshëm për Kosovën

Energjetika
Komunat që do të kenë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në sistem

Komunat që do të kenë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në sistem

Energjetika
Kurti: Kosova duhet të koordinohet për një strategji në sektorin e energjisë

Kurti: Kosova duhet të koordinohet për një strategji në sektorin e energjisë

Energjetika
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet

Energjetika
KEDS njofton për ndërprerje të energjisë në disa komuna për shkak të punimeve

KEDS njofton për ndërprerje të energjisë në disa komuna për shkak të punimeve

Energjetika
Fshati Kçiq i Vogël po bëhet me rrjet elektrik tërësisht të ri

Fshati Kçiq i Vogël po bëhet me rrjet elektrik tërësisht të ri

Energjetika
Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Albert Spahiu
Kompania Abi do ta ndërtoj sistemin e energjisë diellore me një kapacitet prej 2.13 MW

Kompania Abi do ta ndërtoj sistemin e energjisë diellore me një kapacitet prej 2.13 MW

Energjetika
Qyteti historik i Prizrenit me rrjet elektrik nëntokësor

Qyteti historik i Prizrenit me rrjet elektrik nëntokësor

Energjetika
Kuvendi pritet të miratojë 11 milionëshin për pagesën e rrymës në veri, kundërshtohet nga opozita

Kuvendi pritet të miratojë 11 milionëshin për pagesën e rrymës në veri, kundërshtohet nga opozita

Energjetika
KMDLNJ reagon ndaj pagesës së rrymës në veri: Shteti po zbaton standarde të dyfishta në baza etnike

KMDLNJ reagon ndaj pagesës së rrymës në veri: Shteti po zbaton standarde të dyfishta në baza etnike

Energjetika
Deputetët kërkojnë nga KEK-u që mos ta aplikojë rentën minerare ndaj ‘Kosova Thëngjill’

Deputetët kërkojnë nga KEK-u që mos ta aplikojë rentën minerare ndaj ‘Kosova Thëngjill’

Energjetika
​Rizvanolli: Jemi duke hartuar planin për të zgjidhur çështjen e energjisë elektrike në veri të vendit

​Rizvanolli: Jemi duke hartuar planin për të zgjidhur çështjen e energjisë elektrike në veri të vendit

Energjetika
Në këto vende të Kosovës sot nuk do të ketë rrymë

Në këto vende të Kosovës sot nuk do të ketë rrymë

Energjetika
KEDS angazhon rreth 400 punëtorë në zonat e prekura nga moti i ligë

KEDS angazhon rreth 400 punëtorë në zonat e prekura nga moti i ligë

Energjetika
Komuna e Suharekës përfiton rreth 141 mijë euro për efiçiencë të energjisë

Komuna e Suharekës përfiton rreth 141 mijë euro për efiçiencë të energjisë

Energjetika
Grupi Balfin: 30 milionë euro të investuara për Ferronikelin, duhet edhe ndihma e qeverisë pë ta shpëtuar industrinë

Grupi Balfin: 30 milionë euro të investuara për Ferronikelin, duhet edhe ndihma e qeverisë pë ta shpëtuar industrinë

Energjetika
Filloi KEDS Academy VIII

Filloi KEDS Academy VIII

Energjetika
KEDS premton furnizim të rregullt me rrymë për Vitin e Ri

KEDS premton furnizim të rregullt me rrymë për Vitin e Ri

Energjetika