LAJMI I FUNDIT:

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektirke për shkak të punimeve në sistem

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektirke për shkak të punimeve në sistem

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike ka njoftuar se nesër në disa lokalitete do të ndërpritet energjia elektrike.

Reklama

KEDS bën të ditur se ndërpreja e rrymës për një kohë do të bëhet për shkak të punimeve të domosdoshme në sistem.

Ferizaj

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara (Kodi: 40041011) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

Nga NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (Kodi: 31000012) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Nga NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002)  nga ora 10:00-14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan,Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboçicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Gjakovë

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm në degëzimin Vraniq te Shabanët.

Pejë

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (Kodi: 52000003)  nga ora 11:00-14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë , si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëmnë fshatin Doberdol -Pogragjë.

Vërejtje: Ka edhe BRRE- Led Light Tehnology.

Prishtinë

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Ujit Shkabaj (Kodi: 13000028)  nga ora 10:00-11:00

Vendet: Ujësjellësi-Fabrika e përpunimit të ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Blinda Bardhoshi (Kodi: 13000001)  nga ora 11:00-12:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rezervuarët KFOR (Kodi: 13000002)  nga ora 12:00-13:00

Vendet: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë- Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë dhe Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baci Petroll (Kodi: 13000003)  nga ora 13:00-14:00

Vendet: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharban.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llukari (Kodi: 13000004)  nga ora 14:00-15:00

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga NS 35/10kV Palaj  do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj( kodi:18024001) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi dhe Bivolaku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë – Hajkobillë (Kodi: 14016004)  nga ora 10:30-10:45 dhe nga 15:00 – 15:30.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora  10:30-15:30

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë – Hajkobillë (Kodi: 14016004)  nga ora 10:30-10:45 dhe nga 15:00 – 15:30.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora  10:30-15:30

NS 10/0.4kV Imerovit Dobrishevc (Kodi:14016004051)

NS 10/0.4kV Ramaden (Kodi:14016004061)

NS 10/0.4kV Hajkobillë  Hazirovit 1 (Kodi:14016004062)

NS 10/0.4kV Hajkobillë  te shkolla 2 (Kodi:14016004063)

NS 10/0.4kV Hajkobillë Ejupi 3 (Kodi:14016004064)

NS 10/0.4kV Gllogovic Bektesh (Kodi:14016004065)

NS 10/0.4kV Sallahi (Kodi:14016004066)

NS 10/0.4kV Dabishevc Koliq (Kodi:14016004087)

NS 10/0.4kV Mutivodë (Kodi:14016004089)

NS 10/0.4kV Balaj-lagjja Hyseni (Kodi:14016004092)

NS 10/0.4kV Demolli (Kodi:14016004067)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë  degëzimi për Gllogovicë dhe HajkobillëVendet: Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

07.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do  të ndërprehen:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018087)

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018109)

NS 35/10kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (Kodi:11000018120)

NS 35/10kV Labi-com     (Kodi:11000020122)

NS 35/10kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (Kodi:11000020173)

NS 35/10kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION   (Kodi:11000020260)

NS 35/10kV Banesat e Zariqëve 2 (andej Prronit) (Kodi:11000020153)

NS 35/10kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K. (Kodi:11000022261)

NS 35/10kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION”  (Kodi:11000022242)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “Partner Dervisholli Ing”Sh.P.K.(Kodi:11000017265)

NS 35/10kV NN” Mataj” (Kodi:11000017171)

NS 35/10kV Lorent Loshaj “LENTI Construction” sh.p.k   (Kodi: 11000017098)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017102)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017133)

Lagja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017101)

NS 35/10kV  privat  Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK, Kodi:11000022258)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K. (Kodi:11000019257)

NS 35/10kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (Kodi:11000019225)

Vendet:  Rezervuari 1, Labi com, një pjesë nga rr.Sali Nivica, Agrotrade dhe Fidola Construkcion, Banesat e Zariqve 2 (andej Prronit), “Royal” SH.P.K, VG, Partner Dervisholli, Mataj, Lenti construction, Lagjja e Spitalit 10 dhe Princesha Construction.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehen:

NS 10/04 kV  që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Misin Deli Thaqi “LIRIMI ACL”SH.P.K (Kodi:19000025259)

NS 35/10kV Valon Vataj “KAWA GROUP”SH.P.K. (Kodi:19000025074)

NS 35/10kV Rojal shpk.- Arbër Kryeziu   (Kodi:19000025026)

NS 35/10kV NPT “Burimi Comerc” 1 (Kodi:19000025024)

NS 35/10kV  Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K  (Kodi:19000025160)

NS 35/10kV ROYAL (Kodi:19000025015)

NS 35/10kV Global Construction (Kodi:19000025020)

NS 35/10kV NPN “Fatlindi”- Musli Ramadani (Kodi:19000025021)

NS 35/10kV Naser Deliu NNT “Valoni”, (Kodi:19000025156)

NS 35/10kV Liridoni        (Kodi:19000025164)

NS 35/10kV Sanije Berisha (Kodi:19000025096)

NS 35/10kV NP. Besa Comerce  (Kodi:19000025023)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 1     (Kodi:19000025011)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 9     (Kodi:19000025014)

NS 35/10kV NS 35/10kV Burim Bajraktari “IN TIME” SHPK (Kodi:19000025161)

Vendet: Lirimi ACL, Kawa Group, Royal Shpk, Burimi Comerc, Cima Shpk, Royal, NPN Fatlindi, NNT Valoni, Liridoni, Besa Comerce, Lagjja e Spitalit 1, Lagja e Spitalit 9,  In Time SHPK.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartecekura.

Nga  NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mati 3 (Kodi: 19000033)   prej orës 08:00  – 20:00

Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi dhe  një pjesë e rr. Malush Kosova.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Nga  NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II (Kodi: 11000004)   prej orës 08:00  – 09:00

Vendet: Lagjja Taslixhe 4, Blloku i dyte 2 Pr. (Novosellët), Blloku i dytë, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030)   prej orës 11:00  – 11:30  dhe 15:30-16:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NIC- Veterniku, Lagjja ,”Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi- Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe  AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Krijimi kushteve për punë.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 – LP 10kV Grand Store do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-3)  (kodi: 19000030235) prej 11:00 – 16:00

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-4)  (kodi: 19000030236) prej  11:00 – 16:00

Vendet:  Lagjja Qendresë.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas pëlqimit elektro-energjetik.