LAJMI I FUNDIT:

KEDS njofton për ndërprerje të energjisë në disa komuna për shkak të punimeve

KEDS njofton për ndërprerje të energjisë në disa komuna për shkak të punimeve
Foto: Ilustrim

Kompania KEDS ka njoftuar se edhe nesër do të zhvillojë punime, të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Reklama

Si rezultat i punimeve do të ketë edhe nëdrprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të Kosovës.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni Rambuje  (Kodi:12000016)  prej orës 00:00  deri në ora 01:00

Vendet: Parku, Lagjja  e Muhaxhereve, Pompat (parku).

Arsyeja: Manipulime dhe lidhja e kabllove.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Blloku 1 Dardania  (Kodi:19100006)  prej orës 00:00  deri ne ora 01:00

Vendet: Lagjja Dardani te Santea.

Arsyeja: Manipulime dhe lidhja e kabllove.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleku i Ri  (Kodi:16100007)  prej orës 10:30  deri ne ora 11:30

Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petroli Zabel.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 3  (Kodi:16100003)  prej orës 11:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2  (Kodi:16100002)  prej orës 12:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva  (Kodi:16100006)  prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Pejës

TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.

Arsyeja: Montim i ndarësit linjor.

TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002)  prej orës 10:55-11:00 dhe 13:55-14:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV në Çallapek prej orës 11:00 -14:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Qallapek 3 (Varrezat) (Kodi:53000002028)

TS 10/0.4 kV Buçan  1 (Kodi:53000002031), TS 10/0.4 kV Kosuriq 1- qendra (Kodi:53000002032), TS 10/0.4 kV Kosuriq( Varrezat)) (Kodi:53000002033), TS 10/0.4 kV Kosuriqi 3 (Kodi:53000002034), TS 10/0.4 kV Kosuriq 2 (Kodi:53000002035), TS 10/0.4 kV Llugaxhi (Kodi:53000002036), TS 10/0.4 kV Gjergj S. Velaj (Kodi:53000002037), TS 10/0.4 kV Gllogjan 1 (Kodi:53000002038), TS 10/0.4 kV Gllogjan 3-Tamnik (Kodi:53000002039), TS 10/0.4 kV Gllogjan  4- private (Kodi:53000002040), TS 10/0.4 kV Gllogjan Pomp benzene (Kodi:53000002041), TS 10/0.4 kV Nepole l (Kodi:53000002042), TS 10/0.4 kV Nepole ll (Kodi:53000002043), TS 10/0.4 kV Buqan –Privat (Kodi:53000002046), TS 10/0.4 kV Buqan Shkolla (Kodi:53000002048), TS 10/0.4 kV Kosuriqi i Vjetër (Kodi:53000002050).

Vendet: Çallapek, Buqan, Kosuriq, Gllogjan dhe Nepole.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Gjakovës

TS 110/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Përforcim i shtyllës së tensionit të mesëm në Llozicë dhe Stapanicë.

TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV CANZIBA (Kodi: 82000019)  prej orës 11:30  deri ne ora 13:00

Vendet: 12 konsumatorë komercial në rrugën 487 UÇK-së.

Arsyeja: Ndërrimi i bobinës për kyçje të ndërprerësit.

Rajoni i Prizrenit

TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla normale (Kodi:30033004)  prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin Çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizmuti (Kodi:30033005)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Rruga 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 1 Maji (Metaliku) (Kodi:30033006)  prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi:30033008)  prej orës 14:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), dhe 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Gjilanit

TS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV kllokot  (Kodi:61065004)  prej orës 09:00  deri në orën 11:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remniku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së drurit të tensionit të mesëm (e thyer).

Rajoni i Ferizajt

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli   (Kodi:40041003)  prej orës 09:00  deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.


Në trend Ekonomi

Më shumë
Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Ekonomi
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Art House organizon konferencën e parë për digjitizimin dhe digjitalizimin e dokumenteve

Art House organizon konferencën e parë për digjitizimin dhe digjitalizimin e dokumenteve

Art House
Elegancë dhe bukuri e papërshkrueshme në secilën stoli me diamant të Altinbas

Elegancë dhe bukuri e papërshkrueshme në secilën stoli me diamant të Altinbas

Ekonomi
Një javë plot jetë në VitaLand - Festimet për fëmijët vazhdojnë!

Një javë plot jetë në VitaLand - Festimet për fëmijët vazhdojnë!

Vitaland
Qeveria miraton projektligjin që mundëson zhbllokimin e të hyrave vetanake të komunave

Qeveria miraton projektligjin që mundëson zhbllokimin e të hyrave vetanake të komunave

Ekonomi
Kalo në kategori