LAJMI I FUNDIT:

Komunat që do të kenë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në sistem

Komunat që do të kenë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në sistem

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike (KEDS), ka njoftuar se nesër do të realizojë punime në rrjet dhe si rezultat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të vendit.

Reklama

Orari i punimeve dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve:

Prishtinë

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

10/04 KV TS Babin Moc i Shqiptarëve (Kodi: 15019005164) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Babin Moc te Xhamia.

Arsyeja:  Kryerjen e punimeve në rrjetin 0.4 kV.

Mitrovicë

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj  (Kodi: 73000009)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Ndërrimi  i shtyllës  10 kV në Studime të ulët  si dhe shtrëngimi i përçuesve  në Karaq.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër Lepenci (Kodi: 73000012)  prej orës 11:15  deri ne ora 12:15

Vendet: Ibër Lepenci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010)  prej orës 13:15  deri në ora 14:15

Vendet: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ”Çips” Pestovë, Restorani ” Ura e Gurit ”Maxhunaj, Fabrika e Drurit ” BINI ” Maxhunaj dhe Fabrika e Seperacionit Maxhunaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 14:15 deri në ora 15:15.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në fshatin Gremnik.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 12:00 deri në 14:00

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epër dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i renditjes së fazave.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej ores  11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove në stabiliment Raushiq Kulla dhe pastrimi.

Gjilan 1

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10KV Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të lartë.

Prizren

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbicë e Ulët I, Sërbicë e Ulët II, Lagjja Medvec dhe  Pompat e Ujit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrim i shtyllave të TM  të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej 11:00 deri 12:00 dhe nga ora 15:00 deri 15:15

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku, 612 Viliam Voker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

10/04kV Reforma (Kodi: 82082004006) prej orës 11:00 deri 15:15

Vendet: konsumatorët që furnizohen nga TS  Reforma.

Arsyeja: Ngritjes së shtyllës nën largpërçues dhe punimeve në TS Reforma.

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hidrosistemi (kodi 82000002) prej orës 10:30  deri ne ora 11:30.

Vendet: Hidrosistemi i Radoniqit, Rahovec

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

TS 110/35/10 kV Rahoveci  do te ndërprehet:

Dalja 10kV Nëntori 1 (kodi: 82000006) prej orës  11:30  deri në ora 12:30

Vendet: Plastika – AV ” SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.