LAJMI I FUNDIT:

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Reklama

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prizrenit:

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (Kodi: 31000026)  prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 1  (Kodi: 31000027)  prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 2  (Kodi: 31000028)  prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (Kodi: 31000029)  prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

NS 35/10 kV Dikanca të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (Kodi: 30037006)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Montimi dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Rajoni i Gjakovës:

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Ratkoci  (Kodi: 82081006)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Montim/ demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Sopoti.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Beci (Kodi: 80080010)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Montim / demontimi i shtyllave TM në degëzimin Sopot.

Rajoni i Pejës:

NS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klinavci (Kodi: 52000002)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bekaëe (një pjesë), Binçë, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël.

Rajoni i Prishtinës:

NS NS 35/10kV Drenasi të ndërprehet:

LP 10kV Shtrubullova (Kodi: 16100004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Shtrubullovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjtë që prekin përçuesit.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në  Babin Movc.

Rajoni i Gjilanit:

NS 110/20(10) kV Kamenica të ndërprehet:

LP 10kV Tuxhevc (Kodi: 62000004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Ndërrimi e 5 shtyllave të tensionit të lartë.

Rajoni i Mitrovicës:

NS 110/10 kV Vushtrria 2 të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor  (Kodi: 73000004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në  Oshlan si  dhe  ndërrimi  i izolatorëve  në  Pantinë  dhe në Dolak. 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Butrint Avdyli
Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Two Friends
Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

City Taxi
A e dini cili ishte vizatimi më i madh në Kosovë për festën e 1 Qershorit

A e dini cili ishte vizatimi më i madh në Kosovë për festën e 1 Qershorit

Viva Fresh Store
Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Cinestar
Aeroporti

Aeroporti "Adem Jashari" do të zgjerohet, miratohet shtimi i katër portave të reja

Ekonomi
Kalo në kategori