LAJMI I FUNDIT:
Delina Ibrahimaj

Delina Ibrahimaj

26 Artikuj

Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, qeveria prezanton masat për të ndihmuar eksportuesit

Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, qeveria prezanton masat për të ndihmuar eksportuesit

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Shqipëri
Rritja ekonomike në Shqipëri për vitin 2022, më e larta në rajon

Rritja ekonomike në Shqipëri për vitin 2022, më e larta në rajon

Shqipëri
Paga minimale në Shqipëri shkon në 40,000 lekë apo 340 euro

Paga minimale në Shqipëri shkon në 40,000 lekë apo 340 euro

Shqipëri
Mbi një milion sulme kibernetike brenda muajit ndaj sektorit privat dhe publik në Shqipëri

Mbi një milion sulme kibernetike brenda muajit ndaj sektorit privat dhe publik në Shqipëri

Shqipëri
Ibrahimaj: Shqipëria ka rritjen ekonomike më të lartë në rajon

Ibrahimaj: Shqipëria ka rritjen ekonomike më të lartë në rajon

Shqipëri
Akuzat për Portin e Durrësit, Rama: Tërbim i non grata-ve, investim me vlerë

Akuzat për Portin e Durrësit, Rama: Tërbim i non grata-ve, investim me vlerë

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton projektbuxhetin e vitit 2023, parashikon rritje ekonomike prej 2.6 për qind

Qeveria shqiptare miraton projektbuxhetin e vitit 2023, parashikon rritje ekonomike prej 2.6 për qind

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton rritjen e pensioneve dhe pagës minimale

Qeveria shqiptare miraton rritjen e pensioneve dhe pagës minimale

Shqipëri
​Marrëveshja me Shqipërinë për sigurimet shoqërore, në Parlamentin zviceran për miratim

​Marrëveshja me Shqipërinë për sigurimet shoqërore, në Parlamentin zviceran për miratim

Kosovë
Gati paketa e dytë e rezistencës sociale në Shqipëri

Gati paketa e dytë e rezistencës sociale në Shqipëri

Shqipëri
Shqipëria nënshkruan marrëveshje 49 milionë dollarë me Fondin Arab për rrugën Qukës-Qafë Plloçë

Shqipëria nënshkruan marrëveshje 49 milionë dollarë me Fondin Arab për rrugën Qukës-Qafë Plloçë

Shqipëri
Zbulohet sasi e madhe e naftës dhe gazit në Shqipëri, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Evropës

Zbulohet sasi e madhe e naftës dhe gazit në Shqipëri, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Evropës

Shqipëri
Qeveria shqiptare përgatitet për amnisti fiskale, Ibrahimaj: Jemi në fazë diskutimesh me institucionet ndërkombëtare

Qeveria shqiptare përgatitet për amnisti fiskale, Ibrahimaj: Jemi në fazë diskutimesh me institucionet ndërkombëtare

Shqipëri
Ibrahimaj: Rritja ekonomike në Shqipëri ka qenë gjithëpërfshirëse, pritet rritje prej 3.24 për qind për vitin 2022

Ibrahimaj: Rritja ekonomike në Shqipëri ka qenë gjithëpërfshirëse, pritet rritje prej 3.24 për qind për vitin 2022

Shqipëri
Hidhet hapi i parë drejt bashkimit doganor Kosovë – Shqipëri

Hidhet hapi i parë drejt bashkimit doganor Kosovë – Shqipëri

Ekonomi
Nënshkruhet marrëveshja që mundëson pagesën e sigurimeve sociale dhe lëvizjen e punëtorëve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë

Nënshkruhet marrëveshja që mundëson pagesën e sigurimeve sociale dhe lëvizjen e punëtorëve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë

Të Tjera
Zvicra jep 100 milionë euro për zhvillimin e demokracisë, ekonomisë dhe shëndetësisë në Shqipëri

Zvicra jep 100 milionë euro për zhvillimin e demokracisë, ekonomisë dhe shëndetësisë në Shqipëri

Shqipëri
Bordi i ushqimeve cakton çmimet e produkteve të shportës në Shqipëri

Bordi i ushqimeve cakton çmimet e produkteve të shportës në Shqipëri

Shqipëri
Ibrahimaj: Rritja e çmimeve në Shqipëri do të vazhdoj edhe vitin tjetër, inflacioni parashikohet në 4.5 për qind në 2022

Ibrahimaj: Rritja e çmimeve në Shqipëri do të vazhdoj edhe vitin tjetër, inflacioni parashikohet në 4.5 për qind në 2022

Shqipëri
Qeveria shqiptare indekson pensionet me 3.3 për qind për përballimin e çmimeve të larta

Qeveria shqiptare indekson pensionet me 3.3 për qind për përballimin e çmimeve të larta

Shqipëri
Kriza energjetike, qeveria shqiptare jep 28 miliardë lekë [266 milionë euro] për përballimin e rritjes së çmimeve

Kriza energjetike, qeveria shqiptare jep 28 miliardë lekë [266 milionë euro] për përballimin e rritjes së çmimeve

Shqipëri
Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës ndan 42 milionë euro për zbutjen e efekteve të pandemisë në Shqipëri

Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës ndan 42 milionë euro për zbutjen e efekteve të pandemisë në Shqipëri

Klaudjo Jonuzaj
Ministrja e Financave në Shqipëri: Kosova zë 50% të eksporteve tona

Ministrja e Financave në Shqipëri: Kosova zë 50% të eksporteve tona

Shqipëri