LAJMI I FUNDIT:

Bimë

13 Artikuj

Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Lule
Bimë medicinale në vend të hashashit, në Lazarat hapet qendra për të mbledhur bimët

Bimë medicinale në vend të hashashit, në Lazarat hapet qendra për të mbledhur bimët

Shqipëri
Disa bimë për të mbajtur mizat, mushkonjat dhe insektet e tjera larg shtëpisë tuaj

Disa bimë për të mbajtur mizat, mushkonjat dhe insektet e tjera larg shtëpisë tuaj

Kopshtaria
Bimët nuk lulëzojnë? Ky gabim i zakonshëm i ujitjes mund të jetë arsyeja

Bimët nuk lulëzojnë? Ky gabim i zakonshëm i ujitjes mund të jetë arsyeja

Kopshtaria
Një bimë prej pelushi që do të dekorojë çdo enterier

Një bimë prej pelushi që do të dekorojë çdo enterier

Lule
Kjo hile e thjeshtë do t’i mbajë bimët të freskëta për më shumë kohë

Kjo hile e thjeshtë do t’i mbajë bimët të freskëta për më shumë kohë

Bëje vet
Tre bimët shtëpiake më të lehta për tu rritur

Tre bimët shtëpiake më të lehta për tu rritur

Lule
Si ta shndërroni tarracën në një ‘oazë përrallore’

Si ta shndërroni tarracën në një ‘oazë përrallore’

Bëje vet
Lotët e bebes: bimë të cilën çdo femër e dëshiron në shtëpinë e saj!

Lotët e bebes: bimë të cilën çdo femër e dëshiron në shtëpinë e saj!

Lule
Katër mënyrat si bima juaj ju tregon se diçka po shkonë keq dhe si ta rregulloni atë

Katër mënyrat si bima juaj ju tregon se diçka po shkonë keq dhe si ta rregulloni atë

Lule
Gjërat që duhet të dinë kultivuesit e bimëve për herë të parë

Gjërat që duhet të dinë kultivuesit e bimëve për herë të parë

Kopshtaria
Miut i mbiu në shpinë një bimë (Video)

Miut i mbiu në shpinë një bimë (Video)

Interesante
Brenda shtëpive të braktisura, ku kanë mbirë bimë të shumta (Foto)

Brenda shtëpive të braktisura, ku kanë mbirë bimë të shumta (Foto)

Interesante