Sony do të lansojë kufjet e saj PSVR2 më 22 shkurt me çmim 549.99 dollarë.

Reklama

Siç raportohet, çmimi i kufjeve PSVR2 do të jetë 549.99 dollarë në SHBA, 599.99 euro rreth Evropës dhe 529.99 funte në Mbretërinë e Bashkuar.

Vetë kufjet VR do të përfshijnë kontrollues Sense dhe kufje stereo, por një stacion karikimi i kontrolluesit Sense do të jetë i disponueshëm veçmas, me çmim 49.99 dollarë (49.99 euro / 39.99 funte).

Paraporositë për PSVR2 do të fillojnë më 15 nëntor, të kufizuara në dyqanin online të Sony PlayStation në shumë tregje, duke përfshirë SHBA-në, Mbretërinë e Bashkuar, Francën dhe Gjermaninë.

Reklama

Lojërat, duke përfshirë Horizon Call of the Mountain, do të jenë gjithashtu të disponueshme për t’u porositur më vonë këtë muaj. /Telegrafi/

Reklama