Legjendat si John Lennon dhe Kurt Cobain ndihmuan në formimin e industrisë së muzikës në atë që është sot.

Ata frymëzuan miliarda, por për fat të keq, u morën prej nesh shumë shpejt.

Për t’i dhënë fansave një paraqitje të shkurtër se si mund të dukeshin këta yje ikonë nëse do të ishin akoma gjallë, Sachs Media Group partnerizoi me një kompani të restaurimit të fotografive të quajtur Phojoe dhe rezultatet janë një trajtim vizual për fansat në të gjithë botën.

Bright Side është vërtet i mahnitur dhe i frymëzuar nga këto imazhe ndërkohë që do të dëshironte t’i ndante ato me ju. /Telegrafi/

1. Elvis Presley (1935 −1977)

2. John Lennon (1940 −1980)

3. Kurt Cobain (1967-1994)

4. Dennis Wilson (1944-1983)

5. Karen Carpenter (1950-1983)

6. Bob Marley (1945-1981)

7. Keith Moon (1946-1978)

8. Cass Elliot (1941-1974)

9. Bobby Darin (1936-1973)

10. Jim Morrison (1943-1971)

11. Janis Joplin (1943-1970)

12. Jimi Hendrix (1942-1970)