Qoftë ajo e Zack dhe Cody që jetojnë në një hotel luksoz, apo Hannah Montana me jetën e saj të shkëlqyeshme të dyfishtë – Kanali i Disney me siguri dinte se si të na mbante të ngjitur në ekranin e TV-së.

Ata ishin një pjesë e madhe e jetës sonë, por ne u rritëm, dhe aktorët u rritën gjithashtu.

Ne në Bright Side e duam kanalin e Disney për shfaqjet dhe filmat mahnitës që na solli. Dhe ne po ashtu ishim kureshtarë të dinim se si kanë ndryshuar aktorët tanë të preferuar që nga ato kohë!

1. Mia Talerico

2. Jake T. Austin

3. Ashley Tisdale

4. Bella Thorne

5. Kevin Jonas

6. Christy Carlson Romano

7. Joe Jonas

8. Jake Thomas

9. Anneliese van der Pol dhe Raven-Symone

10. Lucas Grabeel

11. Nick Jonas

12. Demi Lovato

13. Miley Cyrus

14. Cole dhe Dylan Sprouse

15. Zac Efron

16. David Henrie

17. Aly Michalka

18. Zendaya

19. Hilary Duff

20. Emily Osment

21. Brenda Song

22. Corbin Bleu

23. Mitchel Musso

24. Raviv Ullman

/Telegrafi/

Reklama