Është e vështirë të besosh, por kanë kaluar 18 vjet që kur doli pjesa e parë e një prej filmave tanë të preferuar, “Lord of the Rings” dhe kanë kaluar 16 vjet nga pjesa e fundit.

Reklama

Shumë prej nesh akoma imagjinojnë Frodon tonë të dashur kur dëgjojmë emrin Elijah Wood, dhe ai ishte vetëm 20-vjeç kur doli ‘Fellowship of the Ring’. Tani ai është shumë më i vjetër!

Ne në Bright Side u bëmë pak nostalgjikë për këtë film ikonik dhe vendosëm të hedhim një vështrim se si aktorët kanë ndryshuar ndër vite!

1. Viggo Mortensen si Aragorn

2. David Wenham si Faramir

Reklama

3. Miranda Otto si Éowyn

4. Hugo Weaving si Elrond

5. Elijah Wood si Frodo

6. Liv Tyler si Arwen

Reklama

7. Ian McKellen si Gandalf

8. Sean Astin si Sam

9. Billy Boyd si Pippin

10. Dominic Monaghan si Merry

11. Orlando Bloom si Legolas

12. Cate Blanchett si Galadriel

13. Sean Bean si Boromir

14. Karl Urban si Éomer

15. Andy Serkis si Gollum

/Telegrafi/