Kur Uragani Matthew goditi Karaibet dhe Florida në vitin 2017, lajmi që mbajtën mend ata që janë të pasionuar pas automjeteve nëpër botë ishte Randy Jalila.

Bëhej fjalë për një burrë i cili veturën e tij BMW-në e tij të vitit 1988 e kishte futur në dhomën e ndenjes për ta mbrojtur atë nga dëmtimet e mundshme, përcjell Telegrafi.

Dhe këtë vit kur Florida është kërcënuar nga një uragan i ri, Randy gjithashtu është menduar për një gjë të tillë.

Ai e riktheu BMW-në në dhomën e tij, por përveç që tregoi dashuri për makinën e tij, ai u tregua “i mëshirshëm” edhe për veturën e mikut të tij.

Përveç veturës së tij, në dhomën e pritjes ai gjeti një vend edhe për Golf GTI të shokut të tij. /Telegrafi/