Gjatë ditës sot kanë ndodhur disa tërmetë të fuqishme që kanë dridhur Maqedoninë dhe Kosovën pasi epiqendra ka qenë në Shkup, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Telegrafistat na kanë dërguar një video ku shihet një market i dridhur nga tërmetit ku gjësendet në rafte dhe vetë raftet lëvizin pa pushim. Kjo shkakton panikë në market.

Përndryshe, në Shkup sot kanë ndodhur 3 tërmete. Një në mëngjes në ora 7, një rreth orës 15 e 10 minuta i fortë prej 5.3 shkallëve të Rihterit dhe një në ora 16 e 47 minuta i fortë prej 2.1 shkallëve të Rihterit./Telegrafi/

Pas tërmetit, në Studeniçan të Shkupit rrjedh ujë i kuq (Video) Pas tërmetit, në Studeniçan të Shkupit rrjedh ujë i kuq (Video)
Shkupin e dridhi edhe tërmeti i tretë Shkupin e dridhi edhe tërmeti i tretë
Ka të lënduar nga tërmeti në Shkup (Video) Ka të lënduar nga tërmeti në Shkup (Video)
Tërmeti lë një pjesë të Shkupit pa rrymë, linjat telefonike janë të ngarkuara Tërmeti lë një pjesë të Shkupit pa rrymë, linjat telefonike janë të ngarkuara
Një pjesë e Shkupit pa rrymë, linjat telefonike të zëna Një pjesë e Shkupit pa rrymë, linjat telefonike të zëna
Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare
Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete
”Tërmete si sot ndodhin çdo 15 vite” (Video) ”Tërmete si sot ndodhin çdo 15 vite” (Video)
Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare
Tërmeti i fuqishëm në Maqedoni, njerëzit në rrugë (Foto/Video) Tërmeti i fuqishëm në Maqedoni, njerëzit në rrugë (Foto/Video)