Nga Instituti për sizmologji më herët e kanë komentuar tërmetin në Maqedoni duke thënë se nuk ka vend për panik, përcjell Telegrafi Maqedoni.

”Tërmeti i mëngjesit të sotëm ka ndodhur në thellësi prej 5 kilometra dhe është ndjerë në qytetin e Shkupit me rrethinë. Këto lloj tërmete kanë ndodhur në shekullin 19 dhe ndodhin në çdo 10 deri në 15 vite. Pas këtyre lloj tërmetesh ka tërmete tjera më të vogla nga 2.8 shkallë të rihterit” tha Vera Çejkovska./Telegarafi/