Para një ore në Shkup me rrethinë ka ndodhur një termet i fuqishëm, fuqia e të cilit ka dridhur edhe Kosovën, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Qytetarët janë duke shpërndarë fotografi nga vendet e dëmtuara nëpër shtëpitë e tyre dhe nëpër rrugë./Telegrafi/

Tr1

Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete

Tr2

”Tërmete si sot ndodhin çdo 15 vite” (Video) ”Tërmete si sot ndodhin çdo 15 vite” (Video)

Tr3

Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare Tërmeti i fuqishëm në Shkup, evakuohen qendrat tregtare

Tr4

Tërmeti i fuqishëm në Maqedoni, njerëzit në rrugë (Foto/Video) Tërmeti i fuqishëm në Maqedoni, njerëzit në rrugë (Foto/Video)

Market