Klubi i Gjilanit ka arritur marrëveshje me futbollistin anësor, Shend Kelmendi, për ta zgjatur qëndrimin edhe për dy vite të tjera.

“Sport Club Gjilani dhe futbollisti Shend Kelmendi kanë gjetur akordin për të vijuar bashkëpunimin edhe për dy vite të radhës”.

“Kelmendi, i cili luan në pozitën e sulmuesit të krahut, është pjesë e rëndësishme e projektit të klubit dhe është vlerësuar nga stafi teknik për vazhdimin e marrëveshjes”.

“Në edicionin e fundit Kelmendi ka realizuar shtatë gola dhe ka shërbyer në tre të tjerë, për të qenë vendimtar në shumë prej ndeshjeve kryesore të kampionatit”.

“Të gjithë në SC Gjilani i urojnë sukses Shendit dhe i dëshirojnë sukses në objektivat që klubi ka vënë para, duke nisur nga garat ndërkombëtare”, thuhet në njoftimin e zyrës për shtyp të klubit.