Sikurse edhe në emisionet tjera n’Kosovë Show, edhe në këtë javë ka pasur plot momente interesante dhe befasi.

Por, ka ndodhur edhe një mrekulli, shkruan Gazeta NewBorn. Në mes të emisionit është shfaqur një pamje e një familje nga Istogu, e cila jetonte në kushte ekstreme për jetë.

Fondacionit Humanitar Golden Eagle dhe Koperativa Show marrëveshje për ndërtimin e shtëpive Fondacionit Humanitar Golden Eagle dhe Koperativa Show marrëveshje për ndërtimin e shtëpive

Ndërsa gjatë emisionit Shaqir Palushi ka pranuar ta merr përsipër familjen e Xhafer Azemit nga Istogu për t’ia ndërtuar shtëpinë e re.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme.