Në rrjetet sociale u publikua një video e re ku shihet një shofer i cili ka parkuar automjetin në sheshin e Shkupit.

Në videon e njëjtë mund të vërehet se vozitësi është gjunjëzuar dhe se si pagëzohet duke bërë kryqin para bustit të mretit Samoil.

Ndryshe, gjatë kësaj jave, policia dënoi me 45 euro gjobë një qytetar i cili me automjet kaloi nëpër sheshin e Shkupit dhe e publikoi videon në “TikTok”.

Mbetet të shihet nëse ky rast do të dënohet me gjobë nga organet kompetente./Telegrafi/