Tregu i influencuesve është një treg gjithnjë e më i dendur, Socialstar është në mesin e marketingut dhe një agjension ndikuese që ka arritur jo vetëm të tërheq talente të nivelit të lartë, por edhe të ekzekutojë fushata me efektivitet.

Reklama

Themeluar nga ekspertët e rrjeteve sociale Blerim Morina dhe Agron Ahmetaj, kompania shfaq klientelë që përfshin yjet e internetit: Surija Wahab dhe Lalasch Shado, modelet: Adrola Dushi, Kejvina Khtella, Behare Maksutaj dhe artistet: Dhurata Ahmetaj dhe Morena Taraku.

Komuniteti i Socialstar operon globalisht me krijimin e përmbajtjes dhe zhvillimin e menduar me shumë strategji për të ndarë përmbajtjen me audiencën  në një mënyrë që është autentike dhe tërheqëse.

Reklama

Drejtori i Talentit i Socialstar, Ilias Chaabit thotë se përfaqësimi i talenteve krijuese dhe në zhvillim është jetik për ta dhe suksesin e tyre, kështu ata fitojnë besimin brenda një kohe të shkurtër.

Reklama

Angazhimi dhe strategjia e tyre e rritjes është e përshtatur sipas personalitetit është një pjesë e madhe e suksesit që kanë arritur.

Ata priren të shikojnë jo vetëm numrin e ndjekësve aktualë të dikujt, por numrin e ndjekësve që janë në të vërtetë duke u angazhuar me ta si person.

Edhe ndjekësit nuk janë gjithmonë gjithëpërfshirës, dikush me më pak ndjekës mund të ketë angazhim më të madh se dikush me më shumë ndjekës.

Reklama

Me angazhim, kontribut dhe kreativitet të lartë, talentet në zhvillim mund të kenë atë që duhet për t’u bërë yje.

Përveç kësaj, solidariteti dhe të qenit një komunitet që shtrihet në të gjithëvendet  gjermano-folëse, pastaj Shqipëri, Kosovë e madje edhe në Amerikë, brenda Socialstar janë kyç për funksionalitetin e tyre si ekip i lidhur ngushtë.

Reklama

Në shumë raste, brendi është thjesht një biznes me para në mendje, por Socialstar vlerëson më shumë se kaq: ata kujdesen për ekipin e tyre, formojnë një grup bashkëpunues, krijues dhe ruajnë një lidhje të fortë.

Ngritja e njëri-tjetrit bëhet duke shkëmbyer idetë dhe duke shijuar udhëtimin e rritjes së audiencës tuaj.

Reklama

E njëjta gjë vlen edhe për ekipet e brendshme – menaxherët, drejtorët, fotografët dhe departamentin e marketingut, që gjithmonë mbështesin njëri-tjetrin kur është e mundur brenda dhe jashtë punës, qoftë nëse dikush ka një ditë të vështirë, ka nevojë për ndihmë me strategjinë ose ka diçka të re dhe emocionuese.

Së bashku ata kanë një qëllim dhe ai është të mbajnë agjensionin në rritje bashkë me qëllimet e tyre personale.

Reklama