Mick Jagger ka ndarë lajme të reja sa i përket gjendjes së tij shëndetësore dhe për këtë ai i është nënshtruar operimit emergjent.

Performuesi 75 vjeçar u shfaq i lumtur dhe i shëndetshëm pasi pozoi para një parku dhe thjesht shkroi: “Një ecje në park”.

Rolling Stones u detyruan që të shtyjnë turneun në SHBA për shkak të trajtimit mjekësor dhe në një komunikatë nga grupi u shkrua se është dashur të shtyheshin datat e turneut në SHBA dhe Kanadë.

“Ne kërkojmë falje për shqetësimin që kemi shkatuar për ata që kanë pasur bileta për koncertet tona”.

View this post on Instagram

A walk in the park !

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on Apr 11, 2019 at 10:02am PDT

“Mick është këshilluar nga mjekët që të mos shkojë në turne në këtë moment pasi ka nevojë për trajtim mjekësor. Mjekët e kanë këshilluar Mick Jagger se ai pritet që të bëjë rikuperim të plotë në mënyrë që të kthehet në skenë sa më shpejt që është e mundur”, shkruan në komunikatën e Rolling Stones.

Mick Jagger kaloi kohën me familje pas operimit – kryesisht me një nga tetë fëmijët e tij, djalin Deveraux. /Telegrafi/