A mund ta imagjinoni të parashikoni çdo ndeshje të Ligës Premier në një sezon?

Reklama

Me afatin e transferimeve të verës në lëvizje dhe miqësoret para-sezonale që shikojnë në horizont, kjo është pikërisht faza për të parashikuar se si mund të shkojë edicioni 2022/23.

Është koha e vitit ku fansat, ekspertët dhe të tjerë të gjithë vënë integritetin e tyre në linjë duke parashikuar se si do të përfundojë tabela e Ligës Premier, por kjo mënyrë e të bërit gjërat është edhe më ekstreme.

Super kompjuteri parashikon edicionin 2022/23 në Ligën Premier - zhgënjim te Manchester United Super kompjuteri parashikon edicionin 2022/23 në Ligën Premier - zhgënjim te Manchester United

Duke përdorur kalkulatorin e tabelës në worldfootball.net, Givemesport ka parashikuar secili mund të jetë rezultati i çdo ndeshje javë pas jave dhe tabela përfundimtare:

Java e 1-rë

Reklama

Parashikimet e ndeshjes së javës së parë të Premier League.

Java e 2-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së dytë të Premier League.

Java e 3-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së tretë të Premier League.

Java e 4-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së katërt të Premier League.

Java e 5-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së pestë të Premier League.

Java e 6-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së gjashtë të Premier League.

Java e 7-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 7 të Premier League.

Java e 8-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 8 të Premier League.

Java e 9-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 9 të Premier League.

Java e 10-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 10 të Premier League.

Java e 11-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 11 të Premier League.

Java e 12-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 12 të Premier League.

Java e 13-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 13 të Premier League.

Java e 14-të

Java e 15-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 15 të Premier League.

Java e 16-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 16 të Premier League.

Java e 17-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 17 të Premier League.

Java e 18-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 18 të Premier League.

Java e 19-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 19 të Premier League.

Java e 20-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 20 të Premier League.

Java e 21-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 21 të Premier League.

Java e 22-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 22 të Premier League.

Java e 23-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 23 të Premier League.

Java e 24-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 24 të Premier League.

Java e 25-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 25 të Premier League.

Java e 26-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 26 të Premier League.

Java e 27-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 27 të Premier League.

Java e 28-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 28 të Premier League.

Javae 29-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 29 të Premier League.

Java e 30-të

Parashikimet e ndeshjes në Premier League për javën e 30-të.

Java e 31-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 31 të Premier League.

Java e 32-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 32 të Premier League.

Java e 33-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 33 të Premier League.

Java e 34-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 34 të Premier League.

Java e 35-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 36 të Premier League.

Java e 36-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 36 të Premier League.

Java e 37-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 37 të Premier League.

Java e 38-të

Parashikimet e ndeshjes së javës së 38 të Premier League.

Tabela përfundimtare

Tabela jonë e parashikuar në Premier League.

Një metodë e çmendur, por interesante. /Telegrafi/