Me ngritjen e vetëdijes dhe edukatës së të ushqyerit, parandalohen dhe eliminohen edhe shumë defekte, dëmtime dhe sëmundjeve të organizmit të njeriut, prandaj tani në Kosovë këtë përgjegjësi ka marrë Brendi i ri i restaurantëve “Be Happy”, i cili në tregun Kosovar do të ofrojë menynë shumë të gjerë cilësorë nga të gjitha llojet e specialisteve duke filluar nga peshku, fruta deti, mish i kuq dhe mish i pulës, të shoqëruara me perime dhe pemë të të gjitha llojeve, po ashtu pije të shëndetshme( psh kungulli si perim dimëror etj ), të gjitha këto gjëra ushqimore, do të kenë kaloritë e tyre përkatëse që klienti të dijë mirë se sa kalori apo çfarë kalori po konsumon.

Menyja është e përgatitur në atë mënyrë ku me një shuajt do të merrni pak ose fare gluten, pak ose fare laktozë dhe shumë proteina, vitamina, minerale, fibra dhe enzyme të cilat janë të domosdoshme për organizëm si pjesë përbërëse të makronutrientëve dhe mikronutrientëve.

Ekspertët e jashtëm dhe të brendshëm të Be Happy-t, janë kujdesur që në secilin ushqim të ketë përmbajtje të mjaftueshme të nevojave ditore të proteinave, fibrave, vitaminave dhe mineraleve sa për 24 orë, me qëllim të krijimit të balancit ndërmjet kërkesave të organizmit dhe sasisë së konsumimit.

Be Happy në menynë e sajë ofron specialitete të ndryshme për të gjithë klientët e saj, ofron mundësinë e ushqimit për secili gurman duke përfshirë edhe fëmijët. Ta zëmë nëse një konsumator e ka si ushqimin të preferuar mishin e pulës, “Be Happy” ka dhjetar specialitete të ndryshme të pulës në menynë e tij , që sjellë mundësinë për 10 ditë ta shijojë nga një specialitet të ndryshëm të pulës, po ashtu edhe të mishit të kuq si dhe te dietave pa mish që konsumohen në mënyrë të përditshme.

Njëra nga mundësitë e arta të Be Happy-t është edhe mundësia që për çdo sezonë dhe ndërrim të saj, do të kemi ndryshimin e të mirave në menynë e ushqimit dhe pijeve krahas sezonës.

Vend ideal për familjen tuaj, shoqërinë tuaj dhe fëmijët tuaj, me një parking të mjaftueshëm në rrugën Fushë Kosovë – Prishtinë afër Petrol Company-së.
Fjalët janë të tepërta vizitojeni “Be Happy-n” dhe binduni me mënynë më të mirë në vend, me ushqimet më të freskëta dhe me një ambient më të veçantë në Kosovë.

Nëse një herë do ta vizitoni “Be Happy-n” atëherë do të ktheheni përsëri që të jeni sërish të lumtur. Don’t Worry, Be Happy! /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar